Ariana Grande verft haar paardenstaart pimpelpaars en het staat haar geweldig

Als er één ding is waar Ariana Grande bekend om staat, is het natuurlijk haar enorme paardenstaart. Eens in de zoveel tijd besluit de zangeres dat het tijd is voor iets nieuws. Zo verscheen ze een tijd geleden ineens met een kort koppie, nu besloot ze haar signature ponytail eens in de paarse verf te dippen.

Lavendelpaarse paardenstaart voor Ariana Grande

Chris Appleton, de haarstylist van onder andere Kim Kardashian – en toevallig ook een ontzettend lekkerding – plaatste een foto op zijn Instagram-pagina waarop Ariana Grande te zien is in een matchende outfit. Van haar kleding tot haar nagels, alles is in een lavendelkleurtje gewikkeld. Zo ook haar paardenstaart.

Lavender pony’s change lives ☂️

30.9k Likes, 239 Comments – Chris Appleton (@chrisappleton1) on Instagram: “Lavender pony’s change lives ☂️”

Het valt te betwijfelen of Ariana’s haar daadwerkelijk paars geverfd is, of dat het gewoon een look voor op het podium was. We moeten zeggen dat het er toch behoorlijk echt uitziet. Maar met Chris Appleton weet je het nooit. De haarstylist staat erom bekend menig celebrity van day to night haartransformaties te hebben voorzien. Het zou daarom geen verrassing zijn als Ari morgen gewoon weer bruine lokken heeft.

Hoe dan ook, het staat haar natuurlijk fantastisch. Zo goed zelfs, dat we bijna zelf een kappersafspraak zouden maken… bijna.

Reageer op artikel:
Ariana Grande verft haar paardenstaart pimpelpaars en het staat haar geweldig
Sluiten