Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 30 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Say what?! Is dit het bewijs dat Ariana Grande en Pete Davidson een setje zijn?

Er gaan al een tijdje geruchten de ronde dat Ariana Grande nu al een nieuwe lover heeft gevonden in de 24-jarige stand-up comedian Pete Davidson. Onlangs plaatste ze een filmpje op haar Instagram Story, dat deze geruchten lijkt te bevestigen.

Het voelt alsof we één keer hebben geknipperd sinds Ariana een paar weken terug bekendmaakte dat het uit is tussen haar en rapper Mac Miller, na een relatie te hebben gehad van twee jaar. Ondanks het feit dat we zelf nog niet helemaal over dit treurige nieuws heen zijn, blijkt dat Ariana allang haar tranen heeft gedroogd, want de jonge zangeres zit alles behalve stil.

Ariana Grande en Pete Davison

Na de break-up van het koppel met gouden keeltjes begonnen Ariana Grande en de comedian Pete Davidson elkaar te zien. Ariana had al toegegeven dat de twee aan het daten waren, maar dat het vooralsnog erg casual was. Maar geef toe, wanneer iemand zegt dat iets gewoon casual is, gelooft niemand dat. De twee zien er samen wel lovey-dovey uit want na haar optreden tijdens de Billboard Music Awards, zouden ze backstage zijn gespot, waar Pete zijn arm om haar heen had geslagen en met haar vrienden aan het kletsen was. Hoe lief?

Een vurige date

En alsof dat al niet genoeg ruimte tot speculatie geeft, heeft Ariana op haar Instagram Story afgelopen maandag haar romantische date met de comedian gedeeld. Ze laat namelijk in een video zien hoe ze samen het Memorial weekend zoetig hebben afgesloten door marshmallows te roosteren boven een kampvuur.

Eerlijk is eerlijk, zo’n date is toch niet casual? We wachten geduldig af tot de twee hun relatie écht Instagram officieel maken, maar het ziet er wel erg knus uit.

Ariana en Mac zijn gelukkig niet uit elkaar gegaan met ruzie en zeggen absoluut vrienden te blijven. Daarnaast is het zo dat het al een hele tijd minder goed ging tussen de twee, dus het is niet zo gek dat Ariana weer gaat daten. Wij denken dat de twee in ieder geval een knap koppel zouden maken en we zijn allemaal benieuwd naar de volgende update.

People

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Say what?! Is dit het bewijs dat Ariana Grande en Pete Davidson een setje zijn?
Sluiten