Ariana Grande wordt ervan beschuldigd dat ze haar nieuwe nummer heeft gejat

Het is nog maar een dag geleden dat Ariana Grande haar video voor het nummer nummer ‘7 Rings’ online zette. De meeste mensen vinden het een fantastisch nummer, maar rapper Princess Nokia niet. Ze beschuldigt Ariana er namelijk van dat ze het nummer heeft gekopieerd van een nummer van haar. Auch.

Jat Ariana Grande haar muziek?

Ariana Grande dropt het ene fantastische nummer na het andere de afgelopen tijd, maar we hadden niet deze drama niet verwacht.

Dit is de situatie: volgens rapper Princess Nokia heeft Ariana volledig haar nummer uit 2017 genaamd ‘Mine’ gejat. Volgens haar is het nummer ‘7 Rings’ (dat binnen twee dagen al meer dan 24 miljoen plays op Youtube heeft) van zangeres Ariana helemaal niet origineel en heeft ze super veel delen van Princess Nokia’s hit klakkeloos overgenomen.

Mocht je nog nooit gehoord hebben van Princess Nokia, ze is een rapper uit New York en heeft een paar jaar geleden aardig wat hitjes gemaakt. Maar goed, nu is ze weer in het nieuws vanwege de beschuldigingen die ze naar Ariana toegooit.

Alles in een video uitgelegd

Op Instagram post Princess Nokia een video waarin ze delen van Ariana’s nummer naast haar eigen nummer legt. Ze noemt eerst Ariana’s songtekst:

“You like my hair? Gee, thanks, just bought it
I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah)
I want it, I got it, I want it, I got it
I want it, I got it, I want it, I got it”

Vervolgens speelt ze een deel van haar eigen nummer af om de songteksten met elkaar te vergelijken:

Beauty shop supply cashier ringing up them numbers
Rock my many styles then go natural for the summer
Hair blowing in the hummer
Flip the weave, I am a stunner
It’s mine, I bought it
It’s mine, I bought it
It’s mine, I bought it
It’s mine, I bought it”

Nu dat ze beide nummers heeft afgespeeld zegt ze: “Does that sound familiar to you? Because that sounds really familiar to me. Ain’t that the little song I made about brown women and their hair? Hmm. Sounds about white.” Oké, eerlijk is eerlijk, het heeft inderdaad zeker weten overeenkomsten.

Ariana Grande voor de rechter?

Fans van Princes Nokia geven haar natuurlijk meteen gelijk en zeggen dingen zoals: “Helll yeah Ariana is always appropriating black culture.” en “man she even attempted to copy your tone of voice.”

Daarnaast zeggen veel mensen dat Princess Nokia Ariana Grande voor de rechter moet slepen. Op dit moment heeft ze nog geen actie ondernomen, maar ze heeft de popzangeres wel getagged in de Instagram post. Ariana weet er dus vanaf en we zijn benieuwd of ze een reactie gaat geven op de beschuldigingen. Wie weet moet Ariana wel voor de rechter verschijnen. Laten we hopen van niet.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Peuter Ariana Grande zingt een nummer van Celine Dion in dit filmpje en je hart smelt

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Ariana Grande wordt ervan beschuldigd dat ze haar nieuwe nummer heeft gejat
Sluiten