Vrij heftig – Pete Davidson heeft zojuist twee tatoeages voor Ariana Grande laten zetten

Een paar dagen geleden konden we nog melden dat Ariana Grande en Pete Davidson hoogstwaarschijnlijk een setje zijn, maar nu is hun liefde officieel bezegeld. Niet met een knoeperd van een trouwring of een baby trouwens. Pete heeft casual twee tatoeages voor haar laten zetten. Say whattttt?

Tatoeages voor Ariana Grande

Serieus, als het nu niet officieel is… Ze zagen er al knus uit, maar de tatoeages die Pete voor Ariana Grande liet zetten maken het wel heel echt. De beste man liet voor zijn rumoured girlfriend niet één, maar TWEE tatoeages zetten. We willen nu graag zeggen ‘als dat geen echte liefde is’, maar we zijn zelf ook nog lichtelijk in shock.

Pop Crave News on Twitter

Ariana Grande’s boyfriend Pete Davidson has gotten tattooed her initials and her iconic ‘Dangerous Woman’ bunny ears.

Pete ging langs bij de tattooshop van London Reese om de bekende Dangerous Woman bunny oortjes te vereeuwigen op zijn lichaam. Nog specialer (of juist bizarder) is het tweede plaatje: de initialen AG.

Pete Davidson

Het is nogal wat om zomaar twee tatoeages te laten zetten voor je nieuwe liefje. Want eerlijk, hoelang zijn de twee nu samen? Een paar weken geleden kondigde de popzangeres aan dat haar relatie met rapper Mac Miller voorbij was. Als het allemaal netjes is gegaan zijn Ariana en Pete dus niet langer samen dan een paar weken.

Ze support Mac in ieder geval nog steeds: “I can’t wait to know and support you forever, and I’m so proud of you!” Maar dat Pete haar hart heeft veroverd lijkt nu in ieder geval wel duidelijk. Eén ding is zeker: de rapper windt er geen doekjes om.

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Vrij heftig – Pete Davidson heeft zojuist twee tatoeages voor Ariana Grande laten zetten
Sluiten