Ariana Grande showde stiekem een nieuwe tattoo en niemand had het door

Dat Ariana Grande The Queen of Pop is wisten we al, maar daarnaast is ze ook The Queen of Tattoos. Elke Ariana fan weet dat ze wel houdt van een mooie tattoo hier en daar en dat ze altijd op zoek is naar nieuwe ontwerpen. Goed nieuws: ze heeft een nieuwe tattoo.

Terwijl iedereen naar de prachtige jurk keek tijdens de Grammy Awards, is haar nieuwe tattoo bij niemand opgevallen.

Ariana Grande tijdens de Grammy Awards

Tijdens de Grammy Awards had iedereen natuurlijk alleen maar oog voor Ariana en haar Giambattista Valli prachtige jurk. Op de avond droeg ze niet één, maar twee verschillende jurken. Ze leek net Cinderella in de gigantische jurken in combinatie met de lange handschoenen, prachtige juwelen en natuurlijk haar welbekende paardenstaart.

Het is dan ook volkomen logisch dat we haar nieuwe tattoo even gemist hebben. Na goed kijken hebben we hem toch kunnen ontdekken: net boven haar glanzende handschoenen.

Nieuwe tattoo van Ariana Grande

Voor velen is het geen verrassing dat Ariana van tatoeages houdt, want normaal deelt ze al haar nieuwe tattoos meteen op Instagram. Dit keer ging het er wat discreter aan toe en deelde Ariana niks over haar nieuwe tattoo. De oplettende kijker zag dan alsnog haar nieuwe tattoo: een prachtige vlinder op de achterkant van haar linkerarm.

ariana grande tattoo
AFP / Valerie Macon AFP

De vlinder past perfect bij haar geweldige outfit tijdens de Grammy Awards en natuurlijk ook bij Ariana zelf. We zijn wel benieuwd waarom ze haar nieuwe tattoo dit keer niet gedeeld heeft op Instagram. Misschien wilde ze het plaatje expres geheim houden? Of deelde ze het niet omdat Shawn Mendes ook een vlinder op precies dezelfde arm heeft laten zetten? Who knows…

View this post on Instagram

😯 !

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Ariana Grande showde stiekem een nieuwe tattoo en niemand had het door
Sluiten