Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 31 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande laat haar mislukte tattoo herstellen nadat het hele internet haar heeft uitgelachen

Ariana Grande liet eergisteren vol trots op Instagram haar allernieuwste tattoo zien. Er zou eigenlijk ‘7 Rings’ moeten staan, maar dat bleek niet zo te zijn. De daadwerkelijke vertaling van het teken was namelijk ‘barbecue grill’. Awkward

Ariana Grande’s tattoo

Het fantastische nummer van Ariana Grande ‘7 Rings’ staat op nummer één in Amerika en dat moest gevierd worden. De zangeres besloot dus in het Japans ‘7 Rings’ te tatoeëren en liet de tekst 七輪 op de palm van haar hand zetten.

Jammer genoeg waren fans er al snel bij om haar erop te wijzen dat er geen ‘7 Rings’ op haar hand stond, maar een vertaling van barbecue grill. Dat is nou jammer.

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

No Title

No Description

Het internet ging helemaal los en iedereen ging stuk om het feit dat er letterlijk barbecue grill op haar hand stond. De zangeres postte later een reactie waarin ze het volgende zei: “Indeed, I left out ‘つの指’ which should have gone in between. It hurt like fuck n still looks tight. I wouldn’t have lasted one more symbol lmao. But this spot also peels a ton and won’t last so if I miss it enough I’ll suffer thru the whole thing next time.”

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

*amo* on Twitter

Ariana Grande’s new tattoo “七輪” means Japanese style bbq grill, not 7 rings. ? If you want to know about 七輪, just google “SHICHIRIN

De tattoo aangepast

Oké dus eigenlijk zei ze dat het haar niet zoveel uitmaakte en dat ze het alsnog een vette tattoo vond. Toch is ze in één dag van mening veranderd want vannacht deelde ze een video waarin te zien is dat ze haar tattoo heeft bijgewerkt.

ariana grande tattoo

Bij de video staat dat ze pijnstillers moest nemen om de pijn van het extra teken te trekken. Of dat het nou allemaal waard was voor een simpele tattoo? Ach ja, voor ons nogmaals een reminder dat je goed moet nadenken voordat je een tattoo zet, al helemaal wanneer het in een andere taal is.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

OMG – Dit is het vermogen van Ariana Grande en het is een aardig zakcentje

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ariana Grande laat haar mislukte tattoo herstellen nadat het hele internet haar heeft uitgelachen
Sluiten