Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 29 jan 2019

OMG – Dit is het vermogen van Ariana Grande en het is een aardig zakcentje

Ariana Grande heeft de afgelopen jaren hard gewerkt en dat is ook te zien aan haar vermogen. De zangers heeft een aantal miljoenen op haar bankrekening staan waar wij wel jaloers op zijn.

Ariana Grande is lekker bezig. Haar album verschijnt binnenkort en ze dropt het ene na het andere nummer. Haar spaarpot zit inmiddels dus goed vol en de centjes blijven maar binnenstromen. Benieuwd wat er op haar bankrekening staat? Houd je vast.

Laten we beginnen met haar cv

Ariana begon haar carrière met de bekende serie Victorious op Nickelodeon. Ze veroverde als Cat de harten van haar fans en haar bekendheid groeide enorm.

Na de show begon ze met het schrijven van muziek, waar we haar erg dankbaar voor zijn. Haar catchy liedjes zijn namelijk heerlijk om mee te zingen en zetten wij graag op repeat. Regelmatig geeft ze dan ook een gastoptreden bij bekende tv-shows en gaat ze de wereld over met tournees.

Omdat de zangeres zo populair is, staan de merken in de rij om met haar samen te werken. Op het moment werkt ze samen met het merk Reebok. De brunette heeft dus een cv waar je u tegen zegt.

@reebok #bemorehuman http://reebok.com/bemorehuman

2.3m Likes, 19.6k Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: “@reebok #bemorehuman http://reebok.com/bemorehuman”

Dit kwam er allemaal in het laatje

De afgelopen jaren heeft Ariana Grande dus niet stilgezeten. Dit levert haar dan ook een aardig zakcentje op. Voor Victorious heeft ze in 57 afleveringen gespeeld. Alleen in het eerste seizoen verdiende ze al $9000,- per aflevering. Grote kans dat ze voor het seizoen daarna salarisverhoging heeft gevraagd.

Haar muziek is ook een goede vetpot. Ze heeft maar liefst vier albums en talloze singles uitgebracht. Per single verdiende ze gemiddeld $30 miljoen. Ook haar tournees waren een succes. Haar Dangerous Woman tour heeft namelijk $70 miljoen opgeleverd.

Nu zou je denken dat dit de grote kostwinner is, maar dan heb je het mis. Ze krijgt het meeste geld binnen dankzij haar parfumlijn. Deze luchtjes zijn namelijk goed voor een schrale $150 miljoen.

I want it, I got it

63 Likes, 5 Comments – Friss (@princessfriss) on Instagram: “I want it, I got it”

De rekensom

Dit lijkt natuurlijk heel veel geld, wat het zeker is, maar er moeten nog wel wat kosten vanaf. Ariana werkt namelijk niet in haar eentje en heeft een heel team om zich heen. Denk bijvoorbeeld aan een concert, daar zijn honderden medewerkers voor nodig die natuurlijk ook salaris krijgen. Verder wordt er geïnvesteerd in producties en grote projecten. Er gaat dus best nog wel wat vanaf. Uiteindelijk komt Ariana zo op een vermogen van $50 miljoen uit. En eerlijk, Ariana werkt kneiterhard, dus die centen heeft ze meer dan verdiend.

Holy moly – Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Dit is het vermogen van Ariana Grande en het is een aardig zakcentje
Sluiten