Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey hebben een nieuwe videoclip gelanceerd

Fans van Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey kunnen hun weekend lekker beginnen. De drie vrouwen hebben vanochtend namelijk een nieuwe nummer én een nieuwe videoclip gelanceerd. ‘Don’t Call Me Angel’ is een heerlijk nummertje en staat volledig in het teken van independent women. Yassss ladies.

Het nummer van de drie zangeressen is de soundtrack voor de nieuwe Charlie’s Angels film. We moeten nog even wachten op de lancering van de film, maar de soundtrack is in ieder geval al helemaal onze jam.

Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey

Het nummer en de videoclip werden tegelijkertijd gepost vanochtend en in die paar uurtjes is de video op YouTube alleen al bijna drie miljoen keer bekeken. Het is de eerste keer dat we Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey op één nummer samen horen zingen en dat valt niet tegen. Sterker nog, we zijn fan. Voor Miley en Ariana is het overigens niet de eerste keer dat ze samen in de studio stonden. Zij maakten een paar jaar geleden samen een cover van ‘Don’t dream it’s over’.

#DontCallMeAngel song & video out NOW ? link in bio @arianagrande @lanadelrey @charliesangels

913k Likes, 8,242 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “#DontCallMeAngel song & video out NOW ? link in bio @arianagrande @lanadelrey @charliesangels”

De nieuwe film van Charlie’s Angels komt pas 30 oktober in de bioscoop dus we moeten nog even geduld hebben. Onder andere Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zijn te zien in de film.

Reageer op artikel:
Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey hebben een nieuwe videoclip gelanceerd
Sluiten