Ariana Grande en Pete Davidson hadden nog niks voorbereid voor hun bruiloft

Het is alweer een week geleden dat we stopten met geloven in de liefde omdat het uit was tussen Ariana Grande en Pete Davidson. Maar het blijkt dat de verloving überhaupt niet zó serieus was want de twee hadden letterlijk nog niks geregeld voor de bruiloft. Letterlijk niks.

De break-up van Ariana en Pete

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de verloving tussen zangeres Ariana Grande en komiek Pete Davidson officieel verleden tijd was. Sinds dat dat nieuws eruit is, zijn de twee op hun eigen manier aan het dealen met de break-up.

Ariana heeft haar verlovingsring van $100.000 teruggegeven aan Pete. Pete is hard aan de slag met het coveren van al zijn Ariana tatoeages en grapt dat hij op zoek is naar een nieuw huis. Ze nemen allebei hun tijd en “they’re living each day one at a time”. Daardoor vragen wij ons toch ook wel af wat er nog meer gefixt moet worden. Hoe zit het met hun trouwplannen?!

Helemaal geen trouwplannen

Nou, daar hoeft niet veel meer voor geregeld te worden want het blijkt dat de twee nog helemaal niks hadden geregeld voor hun bruiloft. TMZ laat weten dat het er al op leek dat de grote dag nooit zou komen aangezien hun verloving “hollow” zou zijn en het koppel “seemed to know marriage wasn’t in the cards”. Sorry wat?!

Jep, het blijkt dat het koppel nog niet had nagedacht over een trouwdatum, locatie of een jurk. Daarnaast vertelt Page Six dat Ariana en Pete alleen nog maar gesprekken hadden over een bruiloft en niet bezig waren met het daadwerkelijk doorzetten van dit hele gebeuren.

Hmm, interessant.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Pete Davidson maakt grappen over de break-up tussen hem en Ariana

Page Six

Reageer op artikel:
Ariana Grande en Pete Davidson hadden nog niks voorbereid voor hun bruiloft
Sluiten