Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 15 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Het is uit tussen Ariana Grande en Pete Davidson en WHAT?!

Oké, wat is er zojuist gebeurd?! Als je denkt dat afgelopen weekend saai was dan heb je het goed mis. Er is namelijk genoeg gebeurd. De verloving van Ariana Grande en Pete Davidson is officieel van de planning en hun hele relatie daarmee ook en huh?!

De break-up van Ariana en Pete

Ga er even voor zitten want dit zag niemand, maar dan ook écht niemand aankomen. TMZ laat gisteravond weten dat de verloving van Ariana en Pete officieel van de baan is en hun hele relatie ook.

TMZ zegt dat voor zowel de zangeres als de stand-upcomedian het niet de goede tijd was om een gezonde relatie te hebben. De twee geven nog steeds enorm veel om elkaar, maar op romantisch gebied is het over.

Eerlijk is eerlijk, het ging ook allemaal al heel erg snel en er is de afgelopen tijd natuurlijk ook heel veel gebeurd. Afgelopen mei lieten de twee tortelduifjes aan de buitenwereld weten dat ze verloofd waren. Dat was al snel, want het was pas een paar weken bekend dat ze überhaupt aan het daten waren. Maar goed, liefde is liefde en ze zagen er erg gelukkig uit.

Door een moeilijke periode

De Amerikaanse zangeres heeft natuurlijk al laten weten dat ze de afgelopen tijd door een moeilijke periode ging. Dat is ook helemaal niet gek aangezien haar ex, Mac Miller, in september is overleden aan een overdosis.

Op Twitter postte ze de laatste tijd al veel cryptische, emotionele berichten waaruit duidelijk op te merken is dat het niet goed gaat met de zangeres. Ze zegt onder andere dat ze dringend een break nodig heeft van de spotlights.

Ariana Grande on Twitter

can i pls have one okay day. just one. pls.

En Pete dan? Hij bleef nog wel verschijnen op Saturday Night Live, maar fans merkten al op dat het niet helemaal lekker zat tussen de twee. Zo werd laatst al opgemerkt dat de ex-verloofde van Ariana een van zijn Ariana tattoo’s had verborgen onder een nieuwe tattoo. Dat is op z’n zachtst gezegd al een beetje vreemd.

zach on Twitter

What happened to Pete Davidson’s tattoo of the Dangerous Woman bunny ears?? #SNL

Andere tekenen

Als we terugkijken, waren er meer signalen dat het niet goed ging tussen het jonge koppel. Zo hebben ze allebei de Emmys geskipt terwijl Pete genomineerd was als onderdeel van de SNL cast.

Toentertijd dachten we allemaal dat dat besloten was omdat Ariana haar tijd nodig had na het overlijden van haar ex-vriend Mac. Maar als we terugkijken, zou het ook zomaar zo kunnen zijn dat er andere dingen aan de hand waren.

Ariana cancelt show

Afgelopen weekend zou de zangeres optreden bij een benefietconcert, maar ook dit heeft ze afgezegd. Ze zou meer tijd nodig hebben om te helen na de plotselinge dood van Mac.

Haar manager, Scooter Braun, zegt het volgende: “Someone I’m very close to was supposed to come sing for you today, and because of things that she’s going through, she couldn’t be here today. And while I was frustrated, being the manager, my wife, being who she always is, just looked at me and she goes, “She needs this time.””

Het internet explodeert

Dat de twee de verloving uitstellen, is heel erg goed te begrijpen. Maar dat de hele relatie ook voorbij is, is heftig. Het is nog niet uit te sluiten dat Ariana en Pete ooit weer samenkomen, maar voor nu lijkt het redelijk te zijn geëxplodeerd. Het internet is in ieder geval net zo shook als dat wij zijn.

Ryan Schocket on Twitter

me: eh i don’t care about Ariana Grande and Pete Davidson TMZ: they broke up also me:

Jem on Twitter

Raise your hand if you’re NOT surprised at all that Ariana & Pete broke up.. https://t.co/hxFAb8gAqA

Jes on Twitter

Everyone rushing on Twitter after finding out Pete Davidson and Ariana Grande broke up. https://t.co/G7mbFXgzFt

erin on Twitter

Pete Davidson and Ariana Grande broke up and now he’s gotta live his life with like 78 tattoos dedicated to her

Witch of the Wild on Twitter

me: i don’t care about celebrities lives also me after finding out ariana and pete broke up:

dreamgrl on Twitter

Ariana and Pete broke up….. does love even exist anymore

Laten we hopen dat ze allebei oké zijn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Ariana Grande plaatst en verwijdert een serie aan emotionele tweets

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het is uit tussen Ariana Grande en Pete Davidson en WHAT?!
Sluiten