Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 12 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Yes – ARKET opent vandaag een nieuwe winkel in Den Haag

Goed nieuws voor alle shopaholics, want ARKET opent vandaag een nieuwe winkel in Den Haag. Het is de tweede winkel van ARKET in Nederland. En dat is goed nieuws, want bij ARKET kun je terecht voor de allermooiste items. Alle reden om je salaris even stuk te gaan slaan bij de nieuwe winkel in Den Haag.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Wagenstraat 14, aan een van de meest prestigieuze winkelstraten van de stad. Tijd voor een dagje Den Haag.

Nieuwe winkel in Den Haag

Vandaag opent ARKET haar eerste winkel in – jawel – Den Haag. De Haagse stad is de tweede die het merk mag verwelkomen. In februari 2018 opende de eerste winkel namelijk al in Amsterdam. Net als in Amsterdam komt de tweede winkel in een pand dat gevuld is met natuurlijk licht van maar liefst 640 (!) vierkante meter. Genoeg te vinden om al je salaris aan uit te geven.

De nieuwe store volgt de duidelijke identiteit op van eerdere ARKET-locaties en eert ook het erfgoed van de ruimte. Het monochrome grijs is verrijkt met texturen van beton, baksteen en metaal, evenals houten elementen die verwijzen naar Scandinavische handwerktradities.

ARKET winkel
De nieuwe winkel van ARKET

Over ARKET

Niet alleen wij zijn blij met de nieuwe store in Den Haag, ook bij het merk zelf wordt blij gereageerd. “We zijn erg blij om onze aanwezigheid in Nederland uit te breiden met onze eerste winkel in Den Haag. Ik kijk ernaar uit om nieuwe klanten te ontmoeten en hen het merk ARKET te laten zien, met producten om lang van te houden,” vertelt Pernilla Wohlfahrt, ARKET Managing Director.

In de winkel komt ook het bekende, vegetarische ARKET-café dat biologische koffie en gebak serveert met inspiratie uit Scandinavië. Daar kun je dus echt even bijkomen van je shopsessie. Bij ARKET kun je toegankelijke collecties vinden voor mannen, vrouwen, kinderen en thuis. Eigen ontwerpen worden aangevuld met geselecteerde items van meer dan vijftig andere merken. Goed om te weten: & Other Stories en Uniqlo openen ook een winkel in de Haagse stad. Op naar Den Haag.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes – ARKET opent vandaag een nieuwe winkel in Den Haag
Sluiten