Good things are coming – Deze artiesten brengen in 2020 nog een album uit

Het jaar 2020 was een wilde rit en het jaar is nog niet eens voorbij. Ook voor de entertainment-industrie was het uitbreken van het coronavirus een flinke klap: vrijwel elke tournee werd afgezegd of uitgesteld. Dat betekent wel dat artiesten extra tijd hadden om de studio in te duiken. Wij zijn enthousiast, want deze artiesten brengen dit jaar nog een album uit.

Zeg dat Spotify abonnement niet op, want er komen mooie dingen aan.

Deze artiesten brengen in 2020 een album uit

De volgende artiesten hebben hard gewerkt in de quarantaine en het resultaat komt er bijna aan.

Miley Cyrus – She Is Miley Cyrus

Er is nog geen officiële aankondiging geweest, maar met dit bericht laat Miley doorschemeren dat er iets aankomt. Vorig jaar liet Miley al weten drie EP’s uit te willen brengen, namelijk ‘She Is Coming‘, ‘She Is Here’ en ‘She Is Everything’. Of die onderdeel gaan zijn van dit album is nog onbekend.

Dua Lipa – Club Future Nostalgia: The Remix Album

Op 21 augustus komt het ‘Club Future Nostalgia: The Remix Album‘ van Dua Lipa uit. Jep, dat is bijna en wij kunnen niet wachten. Op dit album vind je alle remixes van haar ‘Club Future Nostalgia‘ album, met onder andere Madonna, Missy Elliot, Gwen Stefani en meer.

Katy Perry – Smile

Op 28 augustus komt het zesde studioalbum van Katy Perry uit. De single ‘Daisies‘ bracht ze in mei uit en staat ook op het ‘Smile‘ album. Just so you know. 

Sam Smith – Naam onbekend

In maart kwam Sam Smith met het bericht dat hij zijn album nog niet uitbracht, maar eraan ging sleutelen omdat ‘het niet goed voelde’. Hij beloofde daarbij wel dat het album dit jaar uitkomt. Wanneer het album komt en hoe het gaat heten weten we nog niet, maar het is onderweg.

Swae Lee – Human Nature

Swae Lee heeft nog een exacte releasedatum vrijgegeven, maar heeft wel tegen Billboard gezegd dat het voor oktober uitkomt. Het belooft een bijzonder album te worden. “I’m breaking all the rules and I’m breaking all the boundaries. I’m making my own song formats and doing some production on there” zegt Swae Lee tegen Billboard.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Good things are coming – Deze artiesten brengen in 2020 nog een album uit
Sluiten