Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 15 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Heeft Ashley Benson Cara Delevingne aan de kant gezet voor een beroemde rapper?

Het zal niemand verbazen dat mensen uit elkaar gaan tijdens de coronacrisis. Maar dat Cara Delevingne en Ashley Benson vorige week uit elkaar gingen na twee jaar daten, viel rauw op ons dak. En dat is niet alles, want blijkbaar had de break-up een echte reden. Ashley Benson lijkt namelijk voor rapper G-Eazy te zijn gevallen.

De geruchtenmolen draait overuren en daarom willen wij natuurlijk weten hoe het precies zit. We vertellen je alles wat we weten.

Ashley Benson en G-Eazy

First of all: wie is G-Eazy? Wij hadden tot vandaag nog nooit van hem gehoord en wellicht jij ook niet. G-Eazy, oftewel Gerald Earl Gillum, is bekend en succesvol, maar eigenlijk kennen we hem niet echt. Hij zat een tijdje in een knipperlichtrelatie met zangeres Halsey. Volgens Halsey ging hij vaak vreemd en was hij ook nog eens abusive. Hij ging viral omdat hij Meghan Thee Stallion zoende in een video en hij heeft ook nog een paar nummers op zijn naam staan.

Goed, we weten nu wie G-Eazy is (nouja, een beetje). Maar waar komt de roddel over Ashley Benson en de rapper vandaan? Meerdere bronnen zeggen dat de twee samen zijn nadat ze samen werden gezien bij de biologische supermarkt Lassen’s in Los Angeles. Ondanks de mondmaskers werden ze herkend. En dat is niet alles: want op Instagram zetten ze flirty comments onder elkaars foto’s.

Hoe kennen ze elkaar?

Dit alles is natuurlijk best merkwaardig, want Ashley Benson en Cara Delevingne zijn net uit elkaar. Toch zou de vonk tussen Ashley en G-Eazy zijn overgesprongen. Ze werkten samen aan een cover van Creep en die werd op 22 april op YouTube gepost. Er is nog niks bevestigd, maar fans zijn toch wel verbaasd over de geruchten. Op Twitter wordt geschreven: ‘I don’t want to live in a world where ashley benson broke up with cara delevingne to date g-eazy.’ En ja, wat kunnen we zeggen? We feel you.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wait, whut? Heeft Ashley Benson Cara Delevingne aan de kant gezet voor een beroemde rapper?
Sluiten