Cute – Ashley Graham verklapt de betekenis van haar babynamen

Ashley Graham en Justin Ervin hebben eindelijk de naam van hun pasgeboren baby bekend gemaakt: Isaac Menelik Giovanni Ervin. Isaac werd geboren op 18 januari en is daarmee het jongste lid van de familie. In haar podcast onthult Ashley nu de betekenis van haar babynamen.

Ashley en Justin praten in haar podcast Pretty Big Deal over de zwangerschap, de bevalling en de betekenis van alle babynamen.

Ashley Graham en Justin Ervin

In haar podcast Pretty Big Deal vertelt Ashley over de keuze voor haar babynamen. Ervin geeft toe dat hij zijn zoon al sinds de basisschool Isaac wilde noemen. ”I knew it was going to be Isaac, from here until then,” vertelde hij. Ook Ashley vond Isaac een prachtige naam en samen besloten ze hun pasgeboren baby deze roepnaam te geven.

Zijn tweede naam, Menelik, is een knipoog naar de eerste keizer van Ethiopië. Ashley en Justin hoorden de naam tijdens een kerstvakantie in Ethiopië, Menelik betekent zoon van de wijzen. “Everything in his name is pointing to legacy,” legt Justin uit. Giovanni komt van een vriend van Ashley en Justin, die deze naam opgooide toen zij op vakantie waren rond de Amalfi kust. Door de Italiaanse roots van Justin en de velen Johns in de familie besloten zij de naam te kiezen voor hun zoon.

De bevalling van Ashley

Eerder werd al bekend dat Ashley liever in haar huis in Brooklyn, New York wilde bevallen dan in een ziekenhuis. Ze vertelt daar ook over in haar podcast: “Having made the decision to have the birth here, at our house, gave me so much clarity. If I would have had the birth at the hospital, I think anxiety would have been through the roof. But because I was here, the lights were dimmed, it was a chill environment, I got to eat whatever food I wanted to, I could be in bed, I could be in the pool.”

Toch liep haar bevalling niet volledig volgens plan, want Ashleys vliezen braken tijdens yoga. In de podcast vertellen Ashley en Justin tot in detail over de bevalling en ook kleine Isaac horen we even. We kunnen niet wachten om meer van hem te zien en zijn verliefd op dit kleine gezinnetje.

Vogue

Reageer op artikel:
Cute – Ashley Graham verklapt de betekenis van haar babynamen
Sluiten