Go girl – Ashley Graham normaliseert okselhaar en deelt een foto op Instagram

Supermodel Ashley Graham maakte zojuist een groot statement over okselhaar zonder ook maar iets te zeggen. Hoewel Ashley bekend staat om het promoten van body positivity, gaat ze nu viral met een foto waarop we haar ongeschoren oksel zien. Met de foto wil ze vrouwelijk lichaamshaar normaliseren.

Of je scheert, waxt, lasert, epileert of je lichaamshaar laat groeien: het is allemaal goed volgens Ashley Graham.

Ashley Graham maakt statement

We kennen het allemaal: we zijn een dagje vergeten te scheren of hebben onze waxbeurt te lang uitgesteld. Zeker tijdens de lockdown kan het allemaal de spuigaten uitlopen. Maar Ashley Graham liet zojuist op Instagram zien dat dat helemaal niet uitmaakt en dat ook vrouwen okselhaar mogen hebben.

Ashley deelde eerder vandaag verschillende foto’s van haar 33ste verjaardag, waarop te zien is dat ze een geweldige dag heeft gehad. Cros, een boswandeling met haar man en zoon, prachtig en een chocoladetaart: een heerlijke low-key verjaardag zoals we die tegenwoordig gewend zijn.

Okselhaar

Om haar dag perfect af te sluiten, nam Ashley een welverdiend bad. En omdat ze Ashley Graham is, besloot ze een cheeky foto te maken van haar badritueel. Ze gebruikte het moment om haar Amerikaanse volgers op te roepen te stemmen met een caption: “perfect bday with my boys 💕 (and if you didn’t vote yet, get out there tomorrow folks!!)”

En natuurlijk maakte ze een statement door het laten zien van haar okselhaar. Haar volgers zijn haar dankbaar, zo reageerde er een volger: “Love how you’re rocking that under hair girl,” en een ander schreef: “We’re all human, people need to stop expecting us to live up to a standard.” Het is niet de eerste keer dat Ashley Graham foto’s deelt van haar lichaam, eerder liet ze al haar striae zien op Instagram.

ashley graham okselhaar
Instagram / @ashleygraham

Reageer op artikel:
Go girl – Ashley Graham normaliseert okselhaar en deelt een foto op Instagram
Sluiten