Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 3 apr 2018

ASOS komt met een model waar ECHTE plussize dames zich in herkennen

We kunnen het erover eens zijn dat de meeste plussize modellen niet bepaald plussize zijn. Ja, ze hebben wat meer curves dan het gemiddelde model, maar zet er eentje naast de normale Nederlandse vrouw en je zult zien dat er nog een behoorlijk verschil in lichaamsbouw is.

Nu is het natuurlijk zo dat ‘plussize’ in de mode-industrie iets anders inhoudt dan in het dagelijks leven. Toch zijn er veel mensen die moeite hebben met het vinden van een kledingstuk dat hen staat, ook al wordt het gedragen door een plussize model. Met een nieuw plussize model laat ASOS nogmaals zien dat ze naar haar achterban luistert. Laatst zagen we al dat het merk kleding binnenkort op verschillende lichaamstypes zal laten zien, nu gebruikt het een daadwerkelijk plussize model, zoals je een plussize model zou verwachten.

Plussize model Vivian Eyo-Ephraim

Het model genaamd Vivian Eyo-Ephraim wordt op de webshop afgebeeld in een gele bikini. Waar veel plussize modellen nog wel een duidelijk afgetraind lichaam hebben, heeft Vivian wél een lichaam waar veel vrouwen zich in herkennen. Dat bleek ook uit de reacties die het model op Twitter kreeg:


Lekker bezig, ASOS. Graag meer van dit!

teen vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
ASOS komt met een model waar ECHTE plussize dames zich in herkennen
Sluiten