Fashion 20 dec 2018 Trix Jacobs

De eeuwige cadeau-struggle is voorbij: ASOS komt met giftcards

We hebben er even op moeten wachten, maar ze zijn er: de ASOS-giftcards. Onze geliefde webshop verkoopt nu eindelijk het perfecte cadeau en we zijn er onwijs blij mee.

Altijd is het maar weer een struggle om een leuk cadeau te verzinnen. Waarschijnlijk heeft diegene alles al wat zijn hartje begeert of past een Gucci tas net niet binnen je budget. Gelukkig komt ASOS met de perfecte oplossing en hoef je niet langer te piekeren over het ideale cadeau.

ASOS giftcard

ASOS komt nu met giftcards en we kunnen ons geluk niet op. Een cadeau uitzoeken was nog nooit zo makkelijk geweest: binnen een paar klikken ligt de kaart in je winkelmandje. Dit scheelt weer uren zoeken naar een origineel cadeau. Het allermooiste is dat je niet dagen in spanning op het cadeautje hoeft te wachten, want na het bestellen verschijnt de giftcard in de mailbox van de gelukkige. No worries, je kan ook kiezen voor een andere dag. En niet geheel onbelangrijk is dat ook wij deze cadeaubon op ons wensenlijstje kunnen zetten voor kerst. Want eerlijk, wie wil dit cadeau nou niet?

Zo werkt het

Waarschijnlijk ben je mega enthousiast en wil je gelijk een dozijn van deze giftcards aanschaffen. Dan kan je hier terecht. Kies een gezellig kleurtje uit en vervolgens het bedrag dat op de kaart komt te staan. Daarna kan je de kaart nog personaliseren met een persoonlijke boodschap, wel zo leuk. Zodra de gelukkige de giftcard ontvangt kan die los gaan op de geweldige webshop. Heel simpel dus, een kind kan de was doen.

Heb je nog niet alle kerstcadeautjes binnen? Met deze giftcards zit je sowieso goed. Sla er een aantal in en gegarandeerd dat je hier punten mee scoort.

ASOS komt met kleding voor vrouwen met een grote cupmaat

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


ASOS

Reageer op artikel:
De eeuwige cadeau-struggle is voorbij: ASOS komt met giftcards
Sluiten