De nieuwe interieurlijn van ASOS is alles wat je ervan verwacht en meer

Alsof we nog niet genoeg van ons salaris uitgeven op ASOS heeft de retailer nu ook nog eens een interieurlijn toegevoegd. Hoe dat eruit ziet? Precies zo fantastisch als je zou verwachten. Wij hebben daarom onze favoriete items van ‘ASOS Interior’ op een rijtje gezet.

ASOS interieur

We weten natuurlijk niet hoe het met jullie zit, maar wij wachten iets te vaak op de postbode die het zoveelste fantastische pakketje van ASOS komt brengen. Bestellen we er iets te vaak? Waarschijnlijk wel.

Maar minderen met online shoppen zit er sowieso niet in want ASOS blijft ons verrassen met nieuwe dingen. De nieuwste aanwinst van de retailer is namelijk een interieur collectie en het is net zo leuk als dat het klinkt. De collectie genaamd ‘ASOS Living’ of ook wel ‘ASOS Supply’ bestaat voornamelijk uit items voor je slaap-, bad- en woonkamer.

Denk dus aan super gezellige kussentjes, accessoires, fantastisch servies, mandjes, handdoeken, beddengoed en ga maar door. Mocht je denken dat deze interieur items niet te betalen zijn, heb je het mis. De prijzen zijn namelijk heel degelijk en variëren tussen de tien en zeventig euro.

Of je nu je studentenkamer wil opvrolijken, je appartement een nieuw leven in wil blazen, of gewoon leuke hebbedingetjes voor in huis wil kopen, d’r is vast iets leuks te vinden voor iedereen. Dit zijn onze favoriete items van ASOS Home.

1. Kussenhoes €62,99

ASOS interieur items

2. Koperen patatzak €24,99

ASOS interieur items

3. Kaars €16,99

asos interieur items

4. Spaghetti bord €46,99

asos interieur items

5. Muurkunst €13,99

asos interieur items

6. Plantenbak €34,99

asos interieur items

7. Dekbedovertrek €48,99

asos interieur items

8. Geweven plantenhanger €22,99

asos interieur items

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze mooie salontafels transformeren je huis tot een paleisje

Reageer op artikel:
De nieuwe interieurlijn van ASOS is alles wat je ervan verwacht en meer
Sluiten