Fashion 11 dec 2018 Trix Jacobs

ASOS komt met kleding voor vrouwen met een grote cupmaat

Is het tijd om je garderobe aan te vullen met nieuwe kleding? Dan is de kans groot dat je een kijkje neemt op ASOS. Nu kunnen ook eindelijk de vrouwen met een grote cupmaat hun slag slaan bij de webshop, want ASOS breidt hun collectie uit.

Het vinden van een mooie blouse of jurkje is af en toe nog een hele opgave als je beschikt over een grote cupmaat. Denk je dat je het perfecte jurkje voor kerst hebt gevonden, zit het boven allemaal net iets te strak, bummer. Het maakt de zoektocht niet echt leuker.

Gelukkig is ASOS zich goed bewust van het feit dat niet iedereen hetzelfde figuur heeft. Daarom komt de webshop met een oplossing voor vrouwen met grotere borsten. De lijn bestaat nog niet uit heel veel items, maar grote kans dat dit zich snel uitbreidt. Helaas is de collectie voor een grote cupmaat op het moment alleen nog in Engeland online te koop. Hopelijk kunnen wij binnenkort ook onze slag slaan bij de webshop, fingers crossed.

Lekker veel diversiteit

ASOS zorgt ervoor dat iedereen er fashionable bij kan lopen. Naast de ‘gewone’ collectie beschikt de webshop over nog veel meer collecties, zodat iedereen met plezier kan shoppen en een droomoutfit kan vinden. Lange mensen, kleine mensen, curvy mensen en ook zwangere vrouwen kunnen op de website hun slag slaan. Deze items zien er allemaal hetzelfde uit en de collecties beschikken over dezelfde kleren. Toch is er dus een klein verschilletje hier en daar. Zo zijn de jurkjes bijvoorbeeld iets langer gemaakt voor mensen die langer zijn dan 1,76 meter, zodat zij niet in een te kort jurkje rondlopen. De webshop wil dus niemand buitensluiten, daarom voegen ze er nu nog een collectie aan toe.

Dit is wat de collectie precies inhoudt

Vrouwen  die grote borsten hebben, ervaren vaak struggles bij het vinden van de perfecte outfit. Een shirtje dat net te strak zit aan de bovenkant of een jurkje dat daardoor net niet tot zijn recht komt. Gelukkig komt daar met de nieuwe ASOS-lijn nu verandering in. De kleding is namelijk speciaal ontworpen voor cupmaat D tot en met G.

Maar wat is er dan precies anders? Bij de kleding van deze lijn is er extra aandacht besteed aan de stevigheid. Zo zijn de bandjes van jurkjes en topjes iets dikker en wordt er meer stof gebruikt om alles op zijn plek te houden. Ook kunnen vrouwen met een vollere buste hier terecht voor prachtige lingerie. Niet alleen bh’s met een beugel, maar ook mooie bandeaus met kant kan je in je winkelmandje gooien. Deze zijn extra stevig dankzij de sluiting en tape die voor meer grip zorgt.

KT🍭 on Twitter

ASOS INTRODUCED CLOTHING RANGE SPECIFICALLY FOR FULLER BUST GALS !!!! Dresses that don’t make spill out n expose bra straps !!!! Thank u god @asos

ASOS is lekker op weg als het gaat om inclusiviteit. Zo staan ze erom bekend modellen van alle maten te gebruiken en onzuiverheden zo min mogelijk weg te werken. We waren al fan van de webshop, maar ze blijken zichzelf tóch keer op keer te kunnen overtreffen.

ASOS laat kleding binnenkort op verschillende lichaamstypes zien

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Glamour

Reageer op artikel:
ASOS komt met kleding voor vrouwen met een grote cupmaat
Sluiten