Zero f*cks were given: deze kandelaar van ASOS past perfect bij jouw ziel

Sommige items hoef je maar één keer te zien en je weet: you’re name is written on it. Deze kandelaar van ASOS is daar het perfecte voorbeeld van. In de webshop van ASOS vinden we regelmatig goodies waar ons hart sneller van gaat kloppen. In dit geval hebben we een item gevonden dat perfect matcht bij jouw ziel.

Het is echt een stukje kunst dat je hiermee in huis haalt. Deze kandelaar is een dikke vette f*ck you naar de rest van je interieur. Niks dat hieraan kan tippen. Hele goede reden dus om deze eyecatcher zo snel mogelijk in huis te halen.

ASOS kandelaar

Ben jij er nog niet van overtuigd? Wij leggen je uit wat je allemaal wel niet met deze kandelaar kunt doen:

1. Vensterbankversiering

Je kunt de kandelaar opzichtig in de vensterbank zetten om voorbijgangers te waarschuwen. Nee, je wilt geen reclamefolders. Nee, je wilt geen verkopers aan de deur. En nee, je hebt gewoon even geen zin in mensen vandaag.

2. Vandaag. Even. Niet.

Je kunt de kandelaar op je bureau laten branden als je echt je dag niet hebt op werk . Is het meteen duidelijk dat je vandaag écht even geen problemen kunt “tackelen” en die meeting écht even laat schieten.

3. Iets geks voor je ex

Deze kandelaar is het perfecte cadeau voor je ex. Niet dat je nog heel veel geld aan hem wil verspillen, maar toch: het idee is leuk.

Bron: ASOS ASOS

Kijken, kijken, kopen

Voor een schamele €41,99 is deze sierlijke kandelaar van jou. Maar je snapt, dat is geen geld voor zo’n tijdloos product. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
Zero f*cks were given: deze kandelaar van ASOS past perfect bij jouw ziel
Sluiten