7 avontuurlijke dates geïnspireerd op jouw favoriete films

Ben jij het ook zat om steeds thuis te zitten met je geliefde na de quarantaine? Dan is het een goed plan om weer eens wat avontuurlijke dates te plannen, geïnspireerd op jouw favoriete films. Social distancing is heel belangrijk, maar dat betekent niet dat je geen plezier mag hebben. Hier zijn een paar ideeën om je dates avontuurlijker te maken.

Tijd om weer naar buiten te gaan.

Avontuurlijke dates

Voor de zoveelste keer dezelfde film gekeken met je liefje en is het hoog tijd om jullie routine doorbreken? We get it. Na al dat binnen zitten is het eens tijd om plezier (op afstand) te maken. Met deze zeven ideeën zit je in ieder geval goed.

1. Lekker fietsen

Pak je fiets maar en ga eens lekker fietsen, net zoals in Mammia Mia! Here We Go Again. Ga met je geliefde naar plekken waar jullie nog nooit zijn geweest of neem eens een keer een andere fietsroute. Niets voelt beter dan het gevoel van frisse wind door je haren, vooral na dagen binnen gespendeerd te hebben.

2. Skaten

Geïnspireerd door de film Whip It! Haal je skates er maar weer bij, want niets is romantischer dan samen skaten. Blijf samen oefenen totdat je zelfs wat trucjes kunt. Het is ook oké om te oefenen totdat je eindelijk eens een keer langer dan twee seconden op je skates kan staan.

3. Schommelen in de lucht

Speaking of avontuurlijke dates: spendeer je date vliegend in de lucht, net zoals in Girl’s Trip. Neem een cursus of ga als een echte dare devil naar de Amsterdam Look Out. We snappen wel dat dit meteen een gewaagde date is, maar het is het proberen (en plezier) waard! Een avontuurlijke date gegarandeerd.

4. Glamperen

Kamperen mag natuurlijk niet in je lijstje ontbreken als het gaat om een spannende date. Creëer de campingscènes na van Moonrise Kingdom door in het bos te kamperen, of gewoon in je eigen achtertuin. Maak het zo comfortabel als je zelf wilt en neem genoeg snacks mee. Het belangrijkste aan deze date is om lekker te genieten van de buitenlucht en te ontspannen.

5. Leer een nieuwe sport

Als je behoefte hebt aan wat beweging, dan is het een perfect moment om met je liefje een nieuwe sport te leren. Zoek een paar tutorials op YouTube en leer de basis van ballet, zoals in Center Stage. Of een paar voetbaltechnieken, zoals Bend It Like Beckham. Of wat dacht je van boksen? Zoals in Million Dollar Baby.

6. Zwemmen

Laat de film Groundhog Day je inspireren om romantisch met je lover in een zwembad te relaxen met een drankje in je hand. Want geef toe, soms is dat even het avontuurlijkste dat je nodig hebt.

7. Sightseeing

Wees toerist in je eigen woonplaats en ontdek nieuwe dingen, zoals in de film Amélie.  Misschien wel dat nieuwe eettentje of bezoek een park dat je nog niet kent. Liever een nieuwe stad ontdekken? Neem dan de trein en stap spontaan ergens uit. Vergeet niet om foto’s te maken, zodat je deze avontuurlijke date voor altijd kunt onthouden.

Reageer op artikel:
7 avontuurlijke dates geïnspireerd op jouw favoriete films
Sluiten