Renée
Renée Home & Interior 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Hebben! Dit huis is sinds de jaren 70 niet meer aangeraakt

Waar de ’70s momenteel volop in het modebeeld terugkomen, geldt dit ook op interieurgebied. Houten panelen en prints mogen weer, en als je fan bent, zou dít wel eens je droomhuis kunnen zijn.

In het plaatsje Framingham in Massachusetts staat een juweeltje dat sinds het ontwerpproces in de jaren 70 helemaal niet meer veranderd is – van muren tot meubels. De oorspronkelijke eigenaar bouwde en stylede het huis helemaal naar zijn zin en de hierna volgende bewoners vonden het zo bijzonder dat ze alles intact hebben gelaten.

Toch is het nu, na er ruim twintig jaar gewoond te hebben, tijd voor nieuwe eigenaren. Het huis staat dus weer op de markt met een prijs van $624.900, inclusief alle originele details. Naast de pracht aan houten panelen krijg je hiervoor onder andere vijf slaapkamers, een zwembad en de meest fantastische badkamer ooit.

Wij hopen vooral dat de toekomstige huiseigenaren respect zullen hebben voor de ’70s touches en de traditie voort zullen zetten. Zo niet, dan nemen de huidige bewoners wat spullen mee om ze voor de sloop te behoeden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben! Dit huis is sinds de jaren 70 niet meer aangeraakt
Sluiten