Love triangle – 5 awkward momenten met Scott, Kourtney en Sofia

Het kan je niet zijn ontgaan: er is iets gaande rondom Scott, Kourtney én Sofia. Scott Disick en Sofia Richie moeten hun breuk nog steeds officieel bevestigen, en in de meantime wordt Kourtney Kardashian gespot in het shirt van ex-lover Scott Disick. Er lijkt sprake van een liefdesdriehoek.

En dat is niet iets wat nu ineens speelt. Er zijn heel wat momenten geweest de afgelopen jaren die bewijzen dat Scott Disick, Sofia Richie en Kourtney Kardashian zich begeven in een nogal ingewikkelde liefdesdriehoek. Dit zijn de vijf meest ongemakkelijke momenten die we graag even met je bespreken.

Liefdesdriehoek Scott, Kourtney Kardashian en Sofia

Het is geen geheim dat de eerdere relatie tussen die twee alles behalve makkelijk is geweest, maar dat de twee toch een sterke band hebben samen. Zo sterk, dat Kourtney ook een grote rol speelde in de breuk tussen Sofia Richie en Scott (hier lees je er alles over). In mei dit jaar zouden de twee uit elkaar zijn gegaan na een relatie van drie jaar.

Onlangs vertelde een bron dat Sofia nog volop bezig is met de verwerking, terwijl Scott het weer leuk lijkt te hebben met Kourtney. Goed. In de jaren dat Scott met Sofia ging, hebben er heel wat awkward gebeurtenissen plaatsgevonden die bewijzen dat er sprake is van een liefdesdriehoek. Oordeel zelf.

1. Scott wilde nog een kindje met Kourtney

Wie Keeping Up With the Kardashians heeft gekeken, herkent dit moment gegarandeerd. In september 2018 kwam in een uitzending (wat gefilmd was rond mei 2018) naar voren dat Scott graag nog een vierde kindje met Kourtney zou willen krijgen.

Kim Kardashian vertelde in de aflevering aan haar vriendin Larsa Pippen dat ze een smsje kreeg van Scott. “So Scott just texts me that he wants to have another baby with Kourtney, I think he just wants one more, and she wants one more.

Op dat moment was Scott al aan het daten met Sofia. Volgens Kim maakte het niet uit dat hij met Sofia ging en Kourtney aan het daten was met Younes Bendjima. “Scott and Kourtney don’t even have to have sex, it could be IVF.”

2. Scott en Kourtney gingen samen op vakantie naar Bali

De Kardashians gingen met elkaar en de kids naar Bali in oktober 2018. Scott Disick besloot ook te komen, zónder Sofia. Een jaar later werd duidelijk – in een nieuwe aflevering van KUWTK) dat Scott en Kourtney naar een healer waren geweest in Bali, die vertelde dat de twee weleens ‘soulmates‘ konden zijn.

In de aflevering gingen de twee nog even door over wat dit nou precies betekende. “I don’t know what the definition of ‘soulmate’ is, but Scott and I, we’re going to be in each other’s lives forever. We are soulmates in a sense. No matter what, whether we’re ever together again or not.”

View this post on Instagram

🤙🏼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

3. Derde wiel

Nadat de exen terugkwamen van de vakantie naar Bali, werd Kourtney samen met Scott en Sofia gespot bij een restaurant in Malibu. Bronnen vertelden dat het er gespannen uit zag, niet alsof vrienden gezellig samen aan het eten waren. Een paar weken later werd het trio wéér gespot, bij een expositie.

4. Coparenting

In december 2018 plaatste Kourtney een foto op Instagram die ons allemaal in de war bracht. Ze ligt op bed, maar niet alleen. Je ziet Scott erachter met Penelope.

Dit was niet de eerste foto waardoor geruchten rond gingen. Een paar weken eerder liet Kourtney (weer via Instagram) weten dat ze een sleepover had met Scott. Interesting.

5. De vakantie met zijn drietjes

Even later in december, plaatste Scott een opvallende foto op Instagram. Sofia vergezelde Scott op een vakantie (waar Kourtney óók was) in Cabo. Vooral de caption onder de foto trok de aandacht van vele mensen. “What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY.”

View this post on Instagram

What more can a guy ask for. THREE’S COMPANY

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Elite Daily

Reageer op artikel:
Love triangle – 5 awkward momenten met Scott, Kourtney en Sofia
Sluiten