Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 15 aug 2018

Dit bedrijf zoekt alle details van je Tindermatch tot in de puntjes uit

Ja, dat lees je goed. Datgeen waar jij 90% van je vrije tijd aan besteedt kan je blijkbaar een paar flinke knaken opleveren. Een voormalig politieagent heeft een bedrijf opgezet waarmee hij alle details van iedere Tinder of Buble-account weet te achterhalen.

Betaald mensen stalken

Andy Bertram, de man achter het bedrijf ‘Vet Your Date’ vond dat vrijgezellen het recht hadden te weten of ze gecatfisht werden. Naar eigen zeggen kwam hij met het idee na het kijken van de show Catfish. Hij vertelt: “I have done those kinds of searches as an intelligence analyst and while I was watching Catfish on MTV I thought it could potentially be a good idea to do something similar.”

Blijkbaar zijn er dus mensen die het waard vinden 20 pond neer te leggen om het social mediaprofiel van een potentiële date tot in de puntjes uit te laten zoeken. Moet je natuurlijk lekker zelf weten. Je zou op zich ook gewoon af kunnen spreken en kijken of het klikt. Maar dat zijn wij.
Andy blijkt er in ieder geval heilig van overtuigd dat zijn bedrijf een succes wordt. Dankzij zijn achtergrond zegt hij meer informatie over iemand te kunnen achterhalen dan de gemiddelde persoon. Binnenkort verwacht hij zelfs een maandelijks abonnement op te kunnen zetten. You do you, Andy. Wij blijven voorlopig lekker swipen.

Metro

Reageer op artikel:
Dit bedrijf zoekt alle details van je Tindermatch tot in de puntjes uit
Sluiten