Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 9 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Bad blood: Taylors voormalige BFF Karlie Kloss is gespot met Katy Perry

Het begint er steeds meer op te lijken dat #Kaylor geen ding meer is. Vorige maand hadden we al zo onze twijfels, maar deze worden nu alleen maar versterkt. Karlie Kloss is namelijk gespot met Katy Perry. Zit Taylor’s squad dan toch niet zo goed in elkaar als we denken?

Taylor Swift x Katy Perry

De ruzie tussen Taylor Swift en Katy Perry lijkt maar nooit over te gaan. Het begon ooit met drie achtergronddanseressen die Katy stal van Taylor – volgens Taylor dan. Volgens Katy ging dat helemaal anders. Als antwoord kwam Taylor met het anti-Katy-lied Bad Blood, waar Katy op haar beurt reageerde met een diss-track genaamd Swish Swish. Het houdt niet op, niet vanzelf.

Karlie Kloss

Karlie Kloss en Taylor waren jarenlang onafscheidelijk. Als ze niet thuis koekjes aan het bakken waren of op een roadtrip waren, dan werden ze wel winkelend gespot in de New Yorkse straten. Toen viel het ineens stil rondom de BFF’s. Na veel speculaties rondom een ruzie tussen de twee, postte Karlie een Instagram met als onderschrift ‘Swish Swish’. Tel daar nu ook nog eens een friend-date tussen Karlie en Katy bij op, en je weet bijna zeker dat Karlie en Taylor niet meer on good terms zijn. Volgens TMZ gingen Katy, Karlie en auteur Derek Blasberg de deur uit om sushi te eten.

Is Kaylor voorbij? De fans geloven er niks van. Karlie is oud genoeg om zelf te weten met wie ze omgaat – al is diegene de grootste vijand van haar beste vriendin. Er is zelfs iemand die gelooft dat Karlie de mediator tussen Katy en Taylor is. “Maybe Karlie is just trying to get Katy and Taylor to reunite! No bad blood there! Everything’s good! Kaylor is real!” Laten we eerlijk zijn: wel erg lachwekkend als dit het geval is.

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bad blood: Taylors voormalige BFF Karlie Kloss is gespot met Katy Perry
Sluiten