Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Food 6 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Precies wat je wil: deze bakkerij stuurt je lekkere dingen als je ongesteld bent

Als je ongesteld bent wil je maar één ding: eten. En dat weten ze als geen ander bij de Moon Cycle Bakery. De bakkerij stuurt je namelijk precies wat je nodig hebt als je menstruatie begint, namelijk taarten, brownies en ander lekkers.

Verschillende pakketten

Klinkt als de hemel op aarde, niet? Ze bieden verschillende arrangementen aan. De full moon kost je dertig dollar, daar krijg je drie verschillende gebakjes naar keuze voor. De half moon kost je 23 dollar, dan krijg je er twee naar keuze. Ga je voor het crescent moon-arrangement, dan krijg je één gebakje en ben je vijftien dollar kwijt. Beetje duur, wel lekker.

‘We willen dat vrouwen hun menstruatie omarmen, niet dat ze zouden willen dat ze nooit meer ongesteld worden. En hoe kun je dat beter doen met allemaal lekkers?’, zegt een van de bedenkers. Agree, agree!

Crowdfunding

Het bedrijf is begonnen op Kickstarter, waar ze in no-time genoeg investeerders vonden. Daardoor gaan ze al op 15 december open. Beetje jammer is wel dat het bedrijf tot nu toe alleen in verschillende delen van Amerika bezorgt. Nu maar hopen dat het snel naar Europa (lees: Nederland) komt. Tot die tijd kun je je vergapen aan de foto’s van hun baksels.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Precies wat je wil: deze bakkerij stuurt je lekkere dingen als je ongesteld bent
Sluiten