Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 2 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

De Balenciaga Platform Clogs zijn binnen no time uitverkocht en wij vinden er wat van

Ho. Wacht effe. Balcenciaga staat erom bekend nogal opvallende schoenen uit te brengen. Helemaal top en negen van de tien keer zijn wij fan. Maar dit keer gaan ze toch wel héél ver. Uit een samenwerking met Crocs zijn nu de Balenciaga Platform Clogs geboren. En geloof het of niet, ze zijn binnen een paar minuten uitverkocht.

Balenciaga Platform Clogs

Afgelopen oktober bracht Balenciaga het nieuws over de samenwerking met Crocs al naar buiten, maar pas nu waren de Platform Clogs echt te koop. En dat hoefde je de fashionista’s in de wereld niet twee keer te vertellen. In recordtempo waren de Platform Clogs uitverkocht. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij krijgen er nogal Bratz-vibes van. En dan niet bepaald op de goede manier.

En ze mogen wat kosten

Wat het kost om eruit te zien alsof je rechtstreeks uit de 00’s komt gelopen? *kuch* 850 dollar *kuch*. Want ja, Balenciaga, hè. We zijn dan ook heel benieuwd hoe we de paar schoenen in het straatbeeld terug zullen zien komen.

high snobiety

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De Balenciaga Platform Clogs zijn binnen no time uitverkocht en wij vinden er wat van
Sluiten