Barack en Michelle Obama gaan podcasts maken voor Spotify

Heb je altijd een uurtje in het hoofd van Barack of Michelle Obama willen zitten om hun geniale gedachtes te horen? Dat kan. Barack en Michelle beginnen namelijk binnenkort een echte podcast op Spotify.

De voormalig Amerikaanse president en First Lady hebben een meerjarig exclusiviteitscontract gesloten met Spotify. Oortjes in en luisteren dus.

Podcast Barack en Michelle Obama

Helaas is er nog niet heel veel bekend over de inhoud van de podcast van Barack en Michelle. Maar dat het steengoed gaat worden, is natuurlijk wel duidelijk. Vorig jaar sloot Barack al een deal met Netflix waarna hij exclusieve documentaires en series op de streamingdienst lanceerde. Dit werd (natuurlijk) ook heel goed ontvangen bij mensen thuis.

Happy Valentine’s Day, @MichelleObama. You make every day and every place better.

3.7m Likes, 76.9k Comments – Barack Obama (@barackobama) on Instagram: “Happy Valentine’s Day, @MichelleObama. You make every day and every place better.”

De details van de podcast

Deze keer gaat hij met zijn vrouw de wereld der podcasts betreden. Barack en Michelle hebben namelijk een deal gesloten met productiehuis Higher Ground. De twee laten weten dat ze zullen meedenken en helpen met de ontwikkeling van de podcasts. Daarnaast zullen zij de podcasts in gaan spreken.

Waar de podcasts precies over gaan of wanneer we ze kunnen verwachten, is helaas nog niet helemaal duidelijk. De organisatie van Spotify laat weten dat ze vereerd zijn dat twee van de belangrijkste stemmen in de wereld binnen hebben gehaald. Vooralsnog kunnen we zeven delen verwachten van de podcasts. Laten we hopen dat Trump niet hetzelfde idee krijgt.

De Morgen

Reageer op artikel:
Barack en Michelle Obama gaan podcasts maken voor Spotify
Sluiten