Barack Obama werd Disneyland uitgezet en WAIT WHAT?!

Barack Obama bezocht Disneyland ooit voor een concert van Kool and the Gang. Na het concert had iedereen nog wat tijd te doden en besloten Obama plus vrienden in de gondels te gaan. In deze gondels is het niet toegestaan een peuk op te roken, obviously. Obama had óf het bordje niet gezien… of dat andere.

Barack Obama takes Disneyland

Toen Barack Obama aftrad was het Trump die de taak van het presidentschap op zich mocht nemen. Deze man beweert dat de opwarming van de aarde één zieke leugen is, hij laat zonder medelijden mensen niet binnen in het land en hij doet kleinerend tegen iedereen die hem niet aanstaat. Om maar even een korte samenvatting te geven.

Af en toe moeten we hierom even huilen in een hoekkie en wensen we heel hard dat iemand als Barack Obama het allemaal komt overnemen.

In tegenstelling tot Trump is hij open, eerlijk en immer vriendelijk. En hij heeft tenminste wél humor. Oké, wisten we natuurlijk allemaal al, maar NEWSFLASH: blijkbaar was hij ook best een bad-ass. Mister Right is in zijn jeugd Disneyland uitgezet omdat hij zijn sigaret aanstak in een attractie. Wat zeg je?

Het verhaal

Barack Obama is een goede man, maar zeker niet de heilige Maria zelve. In zijn jeugd is hij Disneyland uitgezet en dat was aan niemand anders te wijten dan Obama himself. Dit is wat hij erover zegt:

“After the concert, you could still hang out in the park, so we went into the gondolas. I’m ashamed to say this, so close your ears, young people — but a few of us were smoking on the gondolas.”

Barack Obama kan niet snel iets fout doen en in plaats van een teleurgesteld publiek kreeg hij klappende handen vanwege zijn bekentenis. Zelfs de (ex-)president van dé Verenigde Staten maakt dus wel eens een foutje mensen. Wel zegt Obama hier snel achteraan: “These were cigarettes, people! Terrible things. They’ll kill you. I stopped.”

Hey MR Policeman

Na een ongetwijfeld gezellig ritje in de gondels stonden twee politieagenten hen op te wachten. Ze verzochten Obama en de rest mee te lopen. Naar de uitgang. Doei Obama.

Gelukkig waren de Disneyland medewerkers de moeilijkste niet. “Sir, you’re going to have to leave for breaking the rules, but you are welcome to come back anytime!”, aldus de politieagenten. Gelukkig is Obama dus gewoon nog welkom om het park te bezoeken.

Barack Obama verrast Michelle voor haar verjaardag met een prachtige Instagram-post

Reageer op artikel:
Barack Obama werd Disneyland uitgezet en WAIT WHAT?!
Sluiten