Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 21 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe ‘barely there’ nailart-trend is alles wat je wilt voor je nagels dit seizoen

Veel vindt weer digitaal plaats de laatste tijd, maar dat betekent niet dat je looks minder belangrijk worden. De nieuwe barely there nailart-trend is precies wat we nu nodig hebben in deze periode. Je nagels zien er toch nog verzorgd uit tijdens het thuiswerken en het is ook nog eens heel simpel. De nailart-trend is te bewonderen op verschillende manieren en wij laten zien hoe.

Wedden dat jij deze trend op je nagels wil hebben tijdens het thuiswerken?

De nieuwe minimalistische nailart-trend

De nieuwe nailart-trend is minimalistisch en laat zien dat je nagels er ook op een simpele manier leuk uit kan zien. Het enige wat je nodig hebt is je favoriete kleur nagellak. Wij hebben wat inspiratie voor jou op een rijtje gezet.

1. French tip

De french tip, maar dan net wat anders. Deze nailart-trend is erg makkelijk en het enige wat je nodig hebt is witte en zwarte nagellak. Gebruik een nagellak met een dunne tip en creëer lijntjes op boven je nagels en onder.

2. Rozenkwarts

Als je een liefhebber bent van rozenkwarts hebben we goed nieuws, het patroon kan namelijk ook perfect op je nagels. De truc is om je nagels met een fijne borstel lichtjes aan te raken om het effect te creëren.

3. Omgekeerde French manicure

Zin in een keer iets anders dan de French manicure? Nagelartiest Harried Westmoreland laat zien dat het ook op een andere manier kan. Ga voor de omgekeerde variant van de French manicure. Iets anders, maar nét zo elegant.

4. Grafische randen

Een andere voorbeeld van de french tip, maar dan met pasteltinten en iets meer grafische randen. Deze nailart-trend is perfect als je wilt spelen met kleuren.

5. In de wolken

Als je zin hebt om te experimenteren is deze variant van de nailart-trend perfect. Gebruik een witte nagellak en laat op alle nagels een klein druppeltje achter. Gebruik vervolgens een kleine spons om de wolken te creëren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe ‘barely there’ nailart-trend is alles wat je wilt voor je nagels dit seizoen
Sluiten