Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 17 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben – Barry M lanceert een magische Harry Potter make-upcollectie

We hebben in deze rare tijd allemaal wel een beetje magie in ons leven nodig en het lijkt erop dat Barry M hier is om daarvoor te zorgen. Zo brengt het make-upmerk in samenwerking met de Harry Potter Shop een prachtige make-upcollectie uit die gebaseerd is op het magische verhaal.

We hoeven je dan ook vast niet te vertellen wat er vanaf nu bovenaan ons kerstlijstje staat. Wij praten je bij.

Barry M x Harry Potter make-upcollectie

Je kunt tegenwoordig echt alles met een tovenaarsthema krijgen, van bordspellen tot kaarsen en zelfs gezichtsmaskers. Da’s nog niet alles, want nu scoor je ook de nieuwe make-upcollectie van Barry M, die compleet vegan is.

De nieuwe collectie is een eerbetoon aan een aantal hoofdelementen en personages uit Harry Potter. Zoals de vier Hogwarts-huizen, de beruchte Relieken van de Dood en de enorm geliefde Luna Lovegood. Zoals je je kunt voorstellen, bevat de nieuwe make-upcollectie zowel levendige tinten als donkere tinten, zodat je een aantal magische looks kunt creëren.

Verschillende thema’s

Of je nu een dappere Griffoendor, een trouwe Huffelpuf, intelligente Ravenklauw of ambitieuze Zwadderich bent, er zijn genoeg opties voor jou. De collectie bevat namelijk zes make-upbundels  Elk thema bestaat uit verschillende make-upproducten, waaronder nagellak, oogschaduw, lipgloss, lippenstift, een make-upspiegeltje en nog veel meer.

Harry Potter Platform 934

Het assortiment van Deathly Hallows bevat  een penseelset met zes essentiële penselen. Perfect voor je ogen, lippen en gezicht. Ook het assortiment een zwarte mascara en een sterk gepigmenteerd oogschaduwpalet bevatten, allemaal in een verpakking met zwart slangenleereffect.

Harry Potter Platform 934

Het vrolijke Luna Lovegood-assortiment bevat onder andere oogschaduwtoppers, lipproducten en de schattigste kleine compacte spiegel.

Harry Potter Platform 934

Prijskaartje

Voor elke lijn betaal je zo’n 35 euro. Voor de Deathly Hallows-collectie, die iets groter is, tel je 84 euro neer. De make-upcollectie zal (nog) niet in de Nederlandse drogisterijen te koop zijn, maar wel in de online Harry Potter winkel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je hebben – Barry M lanceert een magische Harry Potter make-upcollectie
Sluiten