Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Baseball caps zijn het helemaal dit najaar en dit zijn de mooiste exemplaren

Nu de kou officieel in ons land is, is er niets lekkerder dan je hoofd beschermen tegen de ijzige kou. Niets mis met de good old muts, maar dit najaar is het een ander accessoire dat helemaal on trend is, namelijk de baseballpet. Wij zetten de mooiste exemplaren alvast voor je op een rij.

In de categorie vader-fashion: baseball caps.

Baseball caps zijn het helemaal dit najaar en dit zijn de mooiste exemplaren

Na de dad sneakers en oversized truien is er een nieuwe dad-trend ontstaan dit jaar, namelijk die van baseball caps. Geen wonder dat dit accessoire zo snel opgepikt werd, want het scheelt iedereen een heleboel minuten föhnen. Daarnaast passen ze natuurlijk ook helemaal in de unbothered Scandinavische modestijl. We maken het onszelf graag makkelijk deze winter, dus gaan we voor comfy loungewear, UGG’s en baseball caps. Nog een lange pufferjas aan en gaan.

En voor een trend die ons leven makkelijker maakt zijn we altijd in. Wil jij jouw outfit naar een hoger niveau tillen met de pet? Dan hebben wij alvast XX prachtige exemplaren voor je uitgezocht.

GANNI pet in roze – €63,75

Het Scandinavische modemerk GANNI weet vaak onze harten te stelen met hun items – zo ook met deze gezellige roze pet. Goed nieuws: je krijgt bij Winkelstraat ook nog eens 25% korting op dit model.

 

Ralp Lauren pet met logo – €23,95

Nog zo’n gezellig exemplaar, die van Ralph Lauren. Je hebt deze zomer misschien al heel wat paardjes voorbij zien komen, maar we zetten de trend in de winter gewoon door.

New Era Baseball Cap – €19,95

Met dit klassieke model van New Era kan je nooit de fout in gaan. Daarbij komt dat zwart altijd lekker combineert, zeker met de donkerdere najaarsoutfits.

Isabel Marant pet met logo – €120

Gaan voor een meer high fashion model? Isabel Marant kwam eerder met prachtige petten, in meerder kleuren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.