Een basketballer belandde op de schoot van Chrissy Teigen en nu is het een hilarische meme

Je kunt er vergif op innemen: als Chrissy Teigen een evenement bezoekt, komt er een moment dat er iets misgaat. Valt ze niet van een bureaustoel af, wordt ze wel in haar gezicht gemept met een paraplu. Eergisteren was het weer zover.

Chrissy Teigen en hubby John Legend bezochten een basketbalwedstrijd, waar ze hun vriend Dwyade Wade aanmoedigden. Wade speelde zijn laatste thuiswedstrijd en Chrissy en John zaten front row bij de wedstrijd. Dat heeft het koppel geweten ook, want voordat ze het wisten hadden ze Wade in hun schoot liggen. Goddank werd er precies op het goede moment een foto gemaakt, want dit beeld had je niet willen missen.

Miami Herald Sports on Twitter

Hey @chrissyteigen, let us know if you want a copy of this one. Photo by @CTJPhoto #OneLastDance #HEATCulture #WadeCounty #L3GACY

Chrissy Teigen reageert

Gelukkig konden Chrissy en John erom lachen. Het stel werd na het voorval gefilmd terwijl ze – al stukgaand van het lachen – zichzelf weer in orde brachten.

Scott Charlton on Twitter

DWade fell into the stands and knocked the drink out of John Legend’s hands and soaking his wife Chrissy Teigen. https://t.co/U7FL6ySfLf


En Chrissy zou Chrissy natuurlijk niet zijn als ze achteraf niet een hilarische reactie op het voorval gaf. Op Twitter reageerde ze op de foto met de tekst ‘😂 a renaissance painting’.

christine teigen on Twitter

😂 a renaissance painting https://t.co/ZKlD1Ch2gJ

Een meme is geboren

Omdat praktisch elke gebeurtenis tegenwoordig wordt omgetoverd tot memes, was het natuurlijk te verwachten dat het met deze foto ook zou gebeuren. Twitter was er snel bij.

BossLogic on Twitter

Farewell to an icon! @DwyaneWade #OneLastDance #WadeCounty @johnlegend @chrissyteigen

Mike Beauvais on Twitter

LEFT: “The Raising of Lazarus” by Caravaggio (1609) RIGHT: “The Raising of Dwyane Wade” by Chrissy Teigen and John Legend (2019)

Andrew Hunt on Twitter

@HeraldSports @chrissyteigen @CTJPhoto Could this be a meme?

Makaio A. on Twitter

@HeraldSports @chrissyteigen @CTJPhoto Couple goals

Scott Perry on Twitter

@HeraldSports @yashar @chrissyteigen @CTJPhoto That’s 2019’s Christmas card right there.

Eerlijk is eerlijk, de foto had niet op een beter moment genomen kunnen worden en als wij Chrissy Teigen en John Legend waren, hadden we ‘m sowieso ingelijst in huis opgehangen.

Reageer op artikel:
Een basketballer belandde op de schoot van Chrissy Teigen en nu is het een hilarische meme
Sluiten