Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 18 mei 2018

BDSM moves voor beginners waar je het heet van krijgt

Hey you, naughty girl. Jij hebt op dit artikel geklikt omdat je stiekem wel benieuwd bent welke BDSM moves wij aanraden voor beginners. No stress, het is echt veel eenvoudiger dan je denkt.

Heb jij er sinds het lezen van Fifty Shades of Grey ook stiekem wel eens over gedroomd hoe het zou zijn als je in Mr. Grey’s speelkamer zou liggen? Probeer deze tips dan eens in de slaapkamer (oké of de keuken natuurlijk) als je wilt weten of BDSM ook wat voor jou is.

1. Sexy woordjes

Het kan ontzettend opwindend zijn om sexy (lees: vieze) woordjes tegen elkaar te zeggen tijdens de seks. Vooral als je retorische vragen stelt aan je sekspartner: ‘je vindt het lekker hè als ik bovenop je zit?’ Ja, natuurlijk vindt je lover dat lekker. Maar als jij het nog even benoemt, wordt de wil nog groter.

2. Blinddoeken

Als je niks ziet is alles spannender, je zintuigen versterken keer tien. Spreek af dat de een de ander mag vastbinden en van alles mag doen. Spreek wel af wanneer iets te ver gaat en bedenk daarvoor een stopwoord (een woord dat je normaal niet snel tijdens de seks zou gebruiken), dan weet je zeker dat je niet over de grenzen van de ander heen gaat. Laat je verwennen, en schrik vooral niet als je partner ineens iets doet wat je niet gewend bent.

3. Vastbinden

Je hebt misschien geen hele voorraad aan kinky speeltjes in huis, maar spullen om je lover mee vast te binden heb je wel, je moet alleen een beetje creatief denken. Wat dacht je van een stropdas of een riem? Dit is niet meteen zo extreem als handboeien, maar je kunt er wel van alles mee doen. Bind je partner vast aan een stoel en doe de lampen uit. Have fun!

betches

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
BDSM moves voor beginners waar je het heet van krijgt
Sluiten