Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Post 1 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Hebben – Dit zijn de mooiste beauty adventskalenders voor de feestdagen

Hoewel het pas oktober is dwalen onze gedachten al vaak genoeg af naar de feestdagen. Gezelligheid binnen, koude temperaturen en…cadeautjes. Ben jij ook al bezig met het maken van je verlanglijstje voor de feestdagen? Deze beauty adventskalenders wil je sowieso hebben.

Of je nu een adventskalender vraagt van je familie en vrienden of er eentje weggeeft, het aftellen naar de feestdagen wordt er een stuk leuker mee.

De mooiste beauty adventskalenders

Begin je stiekem al een beetje last te krijgen van de herfstdip? Wij hebben de tip om deze als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen: beauty adventskalenders. Onze favoriete beautymerken hebben het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om ons enorm hebberig te maken. Van de Mac Cosmetics adventskalender tot aan de adventskalender van Kiehl’s, er is weer genoeg moois te verkrijgen.

1. DIPTYQUE – €350

adventskalenders
DIPTYQUE

Het mag wat kosten, maar de adventskalender van DIPTYQUE is eentje om van te dromen. 25 Dagen lang kan je een hokje openmaken waar een prachtige mini in zit. Van de heerlijke geurkaarsen tot aan de bekende parfums, de mooiste beautyproducten zijn te vinden in deze adventskalender.

2. Kiehl’s – €79

Beauty adventskalenders 2019
Kiehl’s

Ook het merk Kiehl’s komt met een beauty adventskalender deze winter en die is echt prachtig. Dit jaar heeft het merk een super schattig grachtenpand ontworpen als kalender. Deze Limited Edition maakt onderdeel uit van de Kiehl’s Loves Amsterdam collectie. Naast dat de producten zoals altijd heerlijk zijn, staat het huisje enorm leuk in je appartement. Wedden dat je deze na de feestdagen laat staan?

3. Rituals – €59,90

beauty adventskalenders 2019
Rituals

Ook Rituals heeft zoals gewoonlijk een adventskalender samengesteld met al je favoriete miniproducten. Maar liefst 24 producten zijn te vinden in deze mooie kalender en hier maak je iedereen blij mee. Daarnaast is de prijs ook nog te doen, dus geef je het makkelijk als cadeautje.

4. Molton Brown – €203,50

beauty advenstkalender 2019
Look Fantastic

Het Britse merk Molton Brown heeft heerlijke huidverzorgingsproducten en parfums. Aftellen tot kerst wordt dus al helemaal een feestje met deze chique adventskalender. Er zit wel een aardig prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat.

5. Dr. Hauschka – €75

beauty adventskalenders 2019
De Bijenkorf

Voor €75 kan je ook de fantastische adventskalender van het huisverzorgingsmerk Dr. Hauschka inslaan. Achter elk deurtje vind je een product om je gezicht en lichaam mee te verwennen. Van de Hydrating Cream Mask masker tot aan de Melissa Day Cream dagcrèm, jouw toilettas is aan het einde van de feestdagen goed gevuld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben – Dit zijn de mooiste beauty adventskalenders voor de feestdagen
Sluiten