Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Beauty 5 jul 2018

Dit meisje gebruikte zwarte henna op haar gezicht en dat ging niet helemaal zoals gepland

Als je nog nooit een beauty fail hebt meegemaakt, dan heb je niet echt geleefd. Oké, dat is misschien ietwat overdreven, maar we kunnen allemaal wel iets opnoemen, toch?

Bedenk je even hoe je je op zo’n moment voelde en lees dan het verhaal van Berivan Yıldız, die per ongeluk zwarte henna gebruikte voor de sproetjes op haar gezicht. Ai.

Zwarte henna op je gezicht

Tijdens een me-time dagje stuitte Berivan op het internet op een beauty guru, die bruine henna gebruikte om haar sproetjes mee te verduidelijken. Het leek haar fantastisch om het ook uit te proberen en ze ging gelijk naar een winkel in haar dorp.

Toen ze dacht dat ze de goede henna te pakken had, ging ze naar de kassa en vroeg ze voor de zekerheid nog eens of het wel daadwerkelijk bruine henna was. De verkoper zei dat het helemaal klopte, en met die zekerheid ging Berivan naar huis om het gelijk uit te testen. En ja, daar ging het natuurlijk mis:

I applied it and in five minutes I checked it and saw it’s not going to turn into brown. I washed my face and it turned black. I started laughing, and then crying.” Oeps. De foto’s liegen er niet om:

Het ging er niet meer vanaf

Toen Berivan er achterkwam dat de henna zwart in plaats van bruin was, probeerde ze het er natuurlijk gelijk af te halen. Dat lukte alleen niet helemaal: “I tried applying toothpaste, olive oil, make-up remover, salt“.

Bovendien begon haar gezicht ook nog eens te branden (wat overigens ook niet zo heel gek is, als je er allerlei middeltjes over heen smeert): “Now my face burns a little bit. It hurts, like the feeling of sunburn. I don’t know what I’m going to do.

Gelukkig zegt Berivan wel dat ze er om kan lachen, maar heel fijn is het natuurlijk niet. Dusse, mocht je ooit van plan zijn om in de weer te gaan met henna, let dan goed op welke kleur het is.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Babe

Reageer op artikel:
Dit meisje gebruikte zwarte henna op haar gezicht en dat ging niet helemaal zoals gepland
Sluiten