Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 2 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

7x beautyhacks van de Royals om er altijd fabulous uit te zien

Het is niet altijd makkelijk om er perfect uit te zien, toch weten de Royals er wel mee weg te komen. Als het gaat om een royal wedding of een casual dinsdag: ze zien er altijd goed uit. De truc is om simpelweg een paar aanpassingen te maken in je routine. Gelukkig heb je geen tiara nodig om deze beautyhacks te gebruiken.

Zachte lippen, een stralende huid en meer beautyhacks waar je favoriete royals bij zweren.

Beautyhacks van de royals

Als je leven in de spotlight staat is dan ook niet zo gek je er altijd goed uit wilt zien. Maar royal of niet: deze beautyhacks komen ook voor jou te pas. Thank us later.

1. Train je gezicht

Meghan Markle doet iedere dag gezichtsoefeningen die ze van haar schoonheidsspecialiste Nicola Joss heeft geleerd. De royal zweert bij deze oefeningen en geeft zelfs aan dat haar jukbeenderen en kaaklijn erop zijn vooruitgegaan.

2. Breng je oogschaduw in drie stappen aan

De drie stappen methode van Kate Middleton is een echte lifesaver. Gebruik drie verschillende tinten oogschaduw. Voor Kate waren dit de kleuren Ivory, Rockstar en Slate van Bobbi Brown. Breng de kleuren aan op je ooglid, onder je waterlijn en je arcadeboog. De hertogin van Cambridge gebruikte zelfs deze methode op haar eigen royal bruiloft, wel met hulp van Bobbi Brown-pro Hannah Martin.

3. Houd je lippen gehydrateerd

De hertogin kan niet zonder haar lippenbalsem. Ze brengt de lippenbalsem van Fresh overal mee in haar tas en zweert erbij. De lippenbalsem bevat SPF 15 en is volgens Meghan de beste lippenbalsem die ze ooit gebruikt heeft. De lippenbalsem is gelukkig ook hartstikke betaalbaar.

4. Regel van drie

Princess Diana maakte regelmatig gebruik van de regel van drie. Make-upartieste Mary Greenwell verklapte wat de regel inhoudt. Je gebruikt twee make-up elementen en niet drie. Dus als je kiest voor een zware oogschaduw-look en lippenstift, moet je bijvoorbeeld je blush wat rustiger houden. Zo creëer je de perfecte royal make-uplook.

5. Haarnetje

Altijd al benieuwd hoe de royal knot van Kate Middleton zo perfect bleef zitten? De hertogin maakt gebruik van een bijna onzichtbaar haarnetje. Dankzij deze royal tip blijft je knot de hele dag zitten zonder gedoe.

6. Bodylotion

De Markle-sparkle is simpeler dan je denkt. Meghan Markle zweert bij de body lotion van Nivea. Ja je leest het goed, de betaalbare lotion kopen we voor een prikkie in onze eigen drogisterij. Het is de favoriete lotion van de  royal hertogin en ze kan niet meer zonder.

7. Blend je eyeliner met een wattenstaafje

Eyeliner kan soms voor een harde look zorgen, gebruik daarom een wattenstaafje om de lijn te vervagen. Mary Greenwell gebruikte deze tip voor Princess Diana voor een zachte look. We love.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7x beautyhacks van de Royals om er altijd fabulous uit te zien
Sluiten