De ultieme beauty paklijst: deze zomer vergeet jij niets mee te nemen op vakantie

Vlak voordat we op vakantie gaan zijn we altijd ontzettend druk met inpakken. Heb je wel alles bij je? Zit er nog genoeg serum in het flacon? En zal je voldoende SPF bij je hebben? Eenmaal op locatie kom je erachter dat je ondanks elf keer checken tóch iets vergeten bent. Om dat voortaan te voorkomen hebben wij alvast een beauty paklijst voor je opgesteld.

Alsof inpakken niet al lastig genoeg is, moet je ook nog eens rekening houden met het aantal milliliters dat je mee mag nemen in je handbagage of het aantal kilo’s in je koffer. Tactisch inpakken is dus key en wij leggen uit wat je allemaal meeneemt.

De grote beauty paklijst

Inpakken doe je stap voor stap, zodat je alles bij je hebt en de security op het vliegveld jou niet kan pakken op extra milliliters.

Haarproducten

– Shampoo en conditioner, tenzij jij je durft te wagen aan de mini-flacons van het hotel.
– Styling producten, denk bijvoorbeeld aan wax, gel of haarlak.
– Droogshampoo
– Een borstel
– Elastiekjes en speldjes

Skincare

Op vakantie heb je echt geen zin in een uitgebreide skincare routine van negen stappen, vandaar dat je alleen de basics meeneemt.

– Make-up remover voor gezicht en eentje voor je ogen
– Een cleanser
– Een serum
– Een moisturizer
– En natuurlijk een SPF

Make-up

Qua make-up pak je gewoon alle producten in die je normaal ook gebruikt. Probeer wel op je vloeistoffen te letten als je alleen met handbagage reist, neem bijvoorbeeld alleen poeder blushes, highlighters en bronzers mee.

Lichaam

– SPF, het liefst meerdere soorten en waterbestendig als je gaat zwemmen.
– Een parfum
– Een scheermes
– Bodywash en bodylotion, als je dit gebruikt.

Vergeet niet om al je vloeistoffen in een plastic zak te doen (handbagage of niet), zodat je er op locatie niet achter komt dat je bonzy bodylotion heeft gelekt op je crème satijnen jurk. Just saying.

Glamour UK

Reageer op artikel:
De ultieme beauty paklijst: deze zomer vergeet jij niets mee te nemen op vakantie
Sluiten