Redactie
Redactie Beauty 15 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Alle beautylessen die we van The Kardashians hebben geleerd

Keeping Up with The Kardashians is iconisch en ondanks dat het na twintig seizoenen stopt, zal het dat altijd blijven. Over de veertien jaren dat het programma te zien was, hebben we veel geleerd van de familie. Of je ze nou leuk vindt of niet, om hun beauty statements kon je niet heen. Wij hebben alle beautylessen die we van The Kardashians hebben geleerd voor je op een rijtje gezet.

Van Kim’s killer contouring tot Kylie’s lipkits – The Kardashians hebben de beautywereld flink opgeschud.

Beautylessen van The Kardashians

Sommige trends werden helemaal op zijn kop gezet door de Kardashian/Jenners. Vaak kregen ze veel kritiek, maar de meeste trends kregen een boost zodra één van de vrouwen uit de familie eraan mee ging doen. De zussen hebben de beauty-industrie flink door elkaar geschud.

Neem bijvoorbeeld Kim’s vampire facial in één van de afleveringen in Keeping Up with The Kardashians. Zouden we ooit hebben geweten dat bloed injecteren in je eigen huid, goed is voor je huid als Kim hier niet razend enthousiast over was geworden? Of bronzer – elk lid van de familie kon je wel een reden geven waarom je dit moest gebruiken voor de perfecte selfie.

Hieronder hebben we een paar beautylessen van The Kardashians op een rijtje gezet:

1. Contour, contour, contour

Waar zouden we zijn zonder contouring? The Kardashians stelden ons in het eerste seizoen al voor aan de bronzer. Khloe, Kim en Kourtney lieten aan iedereen zien dat je je jukbeenderen en neus vooral moet benadrukken met dit poeder. En even serieus, wie heeft er geen contourkit thuis liggen?

2. Wenkbrauwen zijn key

Het zal wel aan de genen liggen, want alle zussen hebben perfecte wenkbrauwen. Dat zouden wij ook wel willen!

3. Ja, blauw haar kan écht

Kylie is de queen van gekleurd haar en wat staat het haar altijd prachtig. Zo experimenteerde ze met vele verschillende haarkleuren. Gevalletje ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’.

4. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden

Dat liet Kim zien met haar vampire facial, waarbij Kim zei dat ze met liefde alles zou proberen om er jonger uit te zien en zich jonger te voelen.

5. Blondes have more fun

Alle zussen hebben weleens hun haarkleur veranderd naar blond. Van asblond (Kylie) tot beachy blond waves (Kim) en blonde highlights (Khloe). The Kardashians kunnen je wel overtuigen om over te stappen naar blond.

6. Bobs werken voor iedereen

Pruiken of hun natuurlijk haar: wij vinden de bobs het leukst staan bij de zussen.

7. Skincare is belangrijk

We zagen veel beautymiddagen met maskertjes voorbij komen bij Keeping Up with The Kardashians. Verwen je huid af en toe, het zal je alleen maar goed doen.

8. Oogschaduw is niet alleen voor ‘s avonds

Oogschaduw kan je de hele dag door dragen. Volgens de make-up artist van de zussen, Mario Dedivanovic, is de truc baking terwijl je oogschaduw opdoet. Dit is een techniek om de make-up vast te zetten onder de ogen met poeder.

Meer over The Kardashians:

 • Even lachen – Deze memes over het einde van Keeping Up With The Kardashians zijn hilarisch
 • Zo moet het dus – Kim Kardashians dermatoloog legt de juiste volgorde van skincare uit
 • Wow – Deze regels moeten de Kardashians volgen tijdens het filmen van KUWTK
 • Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

  Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

  Reageer op artikel:
  Alle beautylessen die we van The Kardashians hebben geleerd
  Sluiten