Bebaarde mannen poseren als zeemeerminnen voor nieuwe kalender

Wat krijg je als je stoere mannen met baarden combineert met mermaids? Dan krijg je de nieuwe kalender van Merb’ys. Voor de foto’s op deze kalender, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan, poseerden drie mannen met baard én mermaid-staart.

Paardentherapie

Initiatiefnemer Hasan Hai kwam met het idee om met wat heren een kalender uit te brengen en daarmee geld op te halen voor het Spirit Horse Mental Health Program: een lokaal fonds dat paardentherapie mogelijk maakt.

Waarom ze niet ‘gewoon’ als stoere vent op de foto staan? Hasan: “We willen juist het contrast laten zien. Stoere, bebaarde mannen die compleet zichzelf zijn met een zeemeerminvin aan, breekt met het stigma dat mannen er altijd maar typisch mannelijk uit moeten zien.” Daarnaast staat de uitdrukking ‘B’y’ uit Merb’ys voor maatje, maar dan genderneutraal.

Pre-sale

Het heeft even geduurd voor alle heren goed op de kiek stonden, want ze kwamen naar eigen zeggen niet meer bij van het lachen tijdens de shoot. Snappen we, als je onderstaande resultaten ziet. De guys doen goede zaken, want ze hebben er al vijfhonderd verkocht in de pre-sale.

Huffington Post

Reageer op artikel:
Bebaarde mannen poseren als zeemeerminnen voor nieuwe kalender
Sluiten