OMG – Dit zijn ze, de eerste beelden van de Gossip Girl reboot

Hey Upper East Siders, we’ve got news. Dat de reboot van onze favoriete serie Gossip Girl eraan zit te komen, wisten we al. Zo werd er steeds meer bekend over de nieuwe serie, maar beelden bleven uit. Tot nu. Dít zijn de eerste beelden van de Gossip Girl reboot.

XOXO

Gossip Girl reboot

Na zes seizoenen was het helaas tijd om afscheid te nemen van Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan. Gelukkig komt er wél een reboot aan, maar daar zitten vooral veel nieuwe karakters en plots in. De reboot van Gossip Girl wordt echt een verlengstuk van de Gossip Girl die we al kennen.

Eerder vertelden we je al alles wat we weten over de reboot, maar bleven eerste beelden van de nieuwe serie nog uit. Tot nu.

Eerste beelden

Met een cast die inclusiever is dan ooit, meer diverse verhaallijnen én Kristen Bell die weer de verteller wordt (XOXO), konden wij niet wachten om de eerste beelden te zien. Lucky for us, deelde het officiële Instagram-account de eerste beelden van de nieuwe serie. En OMG, wij kunnen écht niet wachten.

Nog even wachten

De eerste beelden beloven in ieder geval veel goeds. Wat we verder weten over de reboot, is dat we ook zeker te weten krijgen wat er met Serena, Blair en Dan is gebeurd. De executive producer Joshua Safran bevestigde in een interview dat het geheim zal worden verklapt.

Verder zal de reboot meer people of color en queer-verhaallijnen bevatten. Go Gossip Girl. Het belangrijkste is natuurlijk dat we weten waar we de nieuwe serie kunnen zien. Well, dat gaat op HBO Max zijn. Wanneer precies is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal begin 2021 zijn. De perfecte start van het nieuwe jaar, als je het ons vraagt.

Reageer op artikel:
OMG – Dit zijn ze, de eerste beelden van de Gossip Girl reboot
Sluiten