Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 2 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Heftig: de beelden waarop de Kardashians over Tristans slippertje hoorden

Afgelopen april kwam het nieuws naar buiten dat Tristan Thompson, van wie Khloé Kardashian op het punt stond een kind te baren, was gespot met een andere vrouw. Destijds zat de familie middenin opnamen van Keeping Up With the Kardashians.

In een teaser die nu naar buiten is gekomen, is te zien hoe de familie omgaat met het nieuws. Eerst zien we Kendall in de auto zitten met Scott, waneer ze een berichtje krijgt waar ze behoorlijk van schrikt. Vervolgens zien we de reacties van al Khloé’s andere zussen. Zo krijgt Kim het nieuws te horen wanneer ze middenin een interview zit, en ziet Kylie het als ze wordt opgemaakt. Bekijk de beelden hieronder.

KUWTK | Kardashian-Jenners Learn of Tristan’s Cheating Scandal | E!

Don’t miss the moment when Kendall, Kourtney, Kim, and Kylie find out about the video of Tristan Thompson cheating on Khloé. Watch on “KUWTK”! #KUWTK #KeepingUpWithTheKardashians #EEntertainment #KimKardashian #KhloeKardashian #KourtneyKardashian #KylieJenner #KendallJenner #KrisJenner SUBSCRIBE: http://bit.ly/Eentsub About Keeping Up With the Kardashians: Things change, but this famous family stays the same.

Khloé en Tristans relatie

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe Khloé met de situatie is omgegaan. Zijn zij en Tristan nog bij elkaar? Is het definitief over? Niets is 100% duidelijk. Wel weten we dat het een bijzonder heftige aflevering gaat worden, waar ook Khloé zelf behoorlijk tegenop ziet.

Al met al lijkt het erop dat de aflevering waar het schandaal aan het licht komt, een heftige zal worden.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


YouTube

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Heftig: de beelden waarop de Kardashians over Tristans slippertje hoorden
Sluiten