Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid en Hailey Bieber schitteren in de nieuwe campagne van modehuis Versace

Er gaat tegenwoordig geen campagne voorbij waar Bella Hadid of Hailey Bieber geen deel van uitmaken. De twee topmodellen zijn hot en schitteren zowel in grote campagnes als op hun eigen Instagram-pagina. Modehuis Versace koos voor hun nieuwe campagne – geschoten aan de Middellandse Zee – ook voor Bella en Hailey.

De campagne is gelinkt aan de lancering van twee nieuwe parfums van Versace. Hailey Bieber is het gezicht van Dylan Turquoise en Bella Hadid van Dylan Blue.

Versace-campagne met Bella Hadid

Bella Hadid is de vrouw die centraal staat in de nieuwe campagne van het Italiaanse modehuis. Bella, a.k.a de mooiste vrouw ter wereld showt haar killerbody in een bikini en kleedt zich uit in de campagnevideo. Op Instagram deelt ze ook nog wat behind the scenes beelden die ze schoot met een wegwerpcamera.

Bella en Versace zijn geen onbekenden van elkaar. Het half-Nederlandse topmodel liep de afgelopen jaren mee in alle shows van het Italiaanse modehuis. Ook heeft ze een goede band met creative director Donatella Versace.

Hailey Bieber

Naast Bella Hadid schittert Hailey Bieber ook in de nieuwe campagne van Versace. De beelden zijn geschoten op Cavallo, een klein Frans eiland tussen Corsica en Sardinië. Ook Hailey deelt wat behind the scenes op Instagram, waarbij ze haar Amerikaanse volgers eraan herinnert om binnenkort te stemmen.

Het is voor zowel Bella Hadid als Hailey Bieber de eerste shoot buiten de Verenigde Staten sinds de coronacrisis. De modellen hebben een tijd stilgezeten en Bella Hadid deelde vooral beelden van fotoshoots via FaceTime. Inmiddels zijn ze weer aan het werk, maar voorlopig nog even zonder de (normaliter) drukke fashion weeks.

Het is de tweede keer dit jaar dat Versace uitpakt met twee mega-celebrities. Begin 2020 waren het Jennifer Lopez en Kendall Jenner die in de spotlights stonden. Die campagne centraliseerde rond de jungleprint waarin J.Lo begin deze eeuw ook al eens te zien was. Het modehuis weet precies welke modellen on trend zijn en speelt daar slim op in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bella Hadid en Hailey Bieber schitteren in de nieuwe campagne van modehuis Versace
Sluiten