Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid start een nieuwe viral TikTok-trend met highlighter en die wil jij ook proberen

Nadat ze op 16 januari verschillende foto’s van de verjaardag van een vriendin op haar Instagram plaatste, had Bella Hadid zeker niet gedacht dat haar kaak-highlighter overal op TikTok te vinden zou zijn. Ze deelde de foto’s met haar 48 miljoen volgers en een TikTok-gebruiker wilde direct proberen de highlighter op de kaaklijn van Bella na te bootsen op TikTok.

En die trend gaat nu viraal.

Bella Hadid doet highlighter op kaaklijn

Bijna twee weken nadat Bella Hadid de foto’s van het verjaardagsfeestje van haar vriendin met haar volgers had gedeeld, trok een TikTok-gebruiker (en vermoedelijk een Instagram-volger van haar) met de naam @rachelocoolmua de aandacht op TikTok door te proberen de gloed van Hadid’s kaaklijn na te bootsen in een video op 27 januari.

@rachelocoolmua #greenscreen GUYS HELP ME #highlight #jawline #bellahadid #makeuptutorial ♬ Lovefool – Best Love Songs

De techniek is niet moeilijk na te maken: ze plaatst de highlight gewoon langs haar kaaklijn en blendt het dan voorzichtig met haar vinger.Kort daarna demonstreerden verschillende andere TikTokkers de techniek op zichzelf, waaronder TikTok-gebruikers @jaclynforbes en @sarah_wolak.

Hoewel de video van @rachelocoolmua door velen op TikTok werd geprezen, deelde ze op 28 januari in een video een andere manier om de geaccentueerde kaaklijn te bereiken. In plaats van alleen te vertrouwen op een haar liquid highlighter, contourt ze eerst haar kaaklijn en plaatst highlighter in poedervorm op haar kaakbot na een suggestie van haar volgers.

@rachelocoolmua Reply to @littlemeanjellybean THANK U GUYS FOR THE HELP WE DID IT!! #jawhighlight #highlight #contour #makeuptutorial #makeuptrend ♬ Lovefool – Best Love Songs

We zullen waarschijnlijk nooit precies weten hoe Bella Hadid die gloed kreeg op de verjaardag van haar vriendin, maar dankzij TikTok is het heel goed mogelijk om de kaaklijn van een supermodel te krijgen door slechts één make-upproduct te gebruiken. En dat zorgt er natuurlijk voor dat wij deze TikTok-techniek direct gaan proberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.