Dit is hoe Bella Hadid en Kim Kardashian de carpet rockten tijdens de Dior Show in Miami

Afgelopen week showde Dior de nieuwe Pre-Fall mannencollectie in Miami. Dit was de eerste keer dat een show van Dior in de Verenigde Staten plaatsvond. Niemand minder dan Bella Hadid en Kim Kardashian waren uitgenodigd en zij rockten de carpet.

Natuurlijk waren alle knappe mannen bij het evenement aanwezig, toch stalen de dames de show in de nieuwe mannenlijn van Dior. Sorry, David Beckham.

Gekleed in Dior Pre-Fall

De collectie is ontworpen door Kim Jones, creative director van Dior Homme, en is een samenwerking met Amerikaanse streetwear-label Stussy. Bella Hadid verruilde voor deze gelegenheid de catwalk voor een plek op de front row, waar onder andere Kim en Kourtney Kardashian zaten.

Het is geen verrassing dat Bella van top tot teen gekleed ging in een nieuw ontwerp van de mannenlijn. En ook Kim Kardashian trok een slangenprint-jas aan van de nieuwe collectie. De dames waren hier om de show te stelen en… they did.

View this post on Instagram

Front row regular @KimKardashian joined the #DiorMiami takeover wearing a coat and #DiorSaddle bag from the just-unveiled #DiorMenFall 2020 collection by @MrKimJones, accompanied by her sister @KourtneyKardash. Click on the link in our bio to catch all the highlights from the show as well as our newest collaborations! #StarsinDior

A post shared by Dior Official (@dior) on

Bella met lang haar

Bella stal niet alleen de show door de zwart-witte one piece van Dior Homme, ze debuteerde ook met een gloednieuwe coupe. Bella ondergaat de afgelopen tijd verschillende haartransformaties, van blond naar donker en van een 90’s bob naar ultralange lokken op de carpet van de Dior-show in Miami.

De nieuwe haarstijl staat haar, ofcourse, prachtig. De coupe lijkt geïnspireerd op Cher met haar lange, golvende zwarte lokken. Ze heeft natuurlijk hulp gehad van een hairstylist die extensions gebruikte om volume en lengte aan haar eigen bob te geven. Het model plaatste een Instagram post met daarbij de tekst:

“Congratulations on another colorful &&&happy @dior show, bringing people together @mrkimjones we love you 💚”

View this post on Instagram

Congratulations on another colorful &&&happy @dior show, bringing people together @mrkimjones we love you 💚

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Mini-vakantie

Het model bezocht Art Basel Miami in de dagen voor de Dior-show en pakte ook nog even een vakantie met haar bff Kendall Jenner mee. Naast Kendall, varen ook Kourtney Kardashian en Fai mee op de boot en verschenen er foto’s van een avondje uit met Joan Smalls.

View this post on Instagram

friendssss

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Elle

Reageer op artikel:
Dit is hoe Bella Hadid en Kim Kardashian de carpet rockten tijdens de Dior Show in Miami
Sluiten