Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 24 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow – Bella Hadid knipt haar eigen pony en wij willen de schaar ook pakken

We weten wel dat Bella Hadid niet vies is van een haartransformatie hier en daar. Het supermodel heeft iedere week een ander kapsel en zelfisolatie stopt haar niet. Want in tijden van quarantaine knipt ze gewoon haar eigen kapsel. Vorige week was dat nog een lavendelblauwe coupe, nu is het een DIY-pony.

En hoewel we iedereen afraden om zelf je pony te knippen, laat Bella ons toch ook bijna de schaar pakken.

Bella Hadid knipt haar eigen pony

Waar Bella vorige week nog de verf pakte, vond ze het nu tijd voor de schaar. Ze kiest namelijk voor de meest riskante haartransformatie om zelf uit te voeren: een pony. Op haar Instagram Stories liet ze zien dat ze haar bruine lokken tot over haar wenkbrauwen heeft geknipt. En Bella bewijst maar weer dat een DIY-pony ook heel goed kan uitpakken, want haar nieuwe kapsel ziet er professioneel uit.

Niet lang na het knippen van haar eigen pony had Bella haar beste vriendin Leah al geïnspireerd met haar nieuwe kapsel. Leah kroop in de kappersstoel van Bella en die voorzag haar van een mooie pony. We zagen Bella in maart al met een pony, maar die bleek achteraf nep te zijn. Het is wachten op de volgende haartransformatie van Bella, misschien dit keer toch weer een kleur?

bella hadid pony
Instagram / @bellahadid

Eigen pony knippen

Hoewel Bella Hadid bekend staat om haar velen haartransformaties, is het niet altijd verstandig om je eigen pony te knippen. We begrijpen dat de verleiding groot is nu alle kappers dicht zijn en je genoeg inspiratie op Instagram vindt. Toch is het helemaal niet makkelijk om dit kapsel te laten slagen. Ga eerder voor een ander kleurtje in de vorm van een spoeling, zoals Bella ook vorige week deed. Succes gegarandeerd.

@babybella777

Is it the gray hair?

♬ original sound – babybella777

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wow – Bella Hadid knipt haar eigen pony en wij willen de schaar ook pakken
Sluiten