Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 3 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid heeft haar haren zwart geverfd en ze is compleet onherkenbaar

Ah, het najaar. De tijd waarin Tout bekend Hollywood voor een nieuw kapsel gaat. Ons hoor je niet klagen want hoe meer haartransformaties we zien, hoe meer inspiratie wij hebben voor ons volgende kappersbezoekje. Deze week ging Bella Hadid naar de kapper. Het resultaat? Een gitzwarte boblijn.

Er is niets in deze wereld dat het supermodel niet kan hebben. Ook dit nieuwe, korte kapsel staat haar fantastisch en ja, wij overwegen nu ook een korte, zwarte boblijn.

Bella Hadids haar

Supermodel Bella heeft de laatste paar maanden geen moeite met het veranderen van haar haarstijlen. Een paar maanden geleden debuteerde ze een platinablond kapsel en natuurlijk stond dat haar fantastisch. Lang blond haar begon blijkbaar al snel te vervelen want Bella is gegaan voor een compleet andere haarstijl.

Bella Hadids nieuwe kapsel

Afgelopen dinsdag showde het 22-jarige model haar nieuwe coupe tijdens Paris Fashion Week: een zwarte, korte boblijn. Het kapsel is gitzwart en eerlijk is eerlijk, dit is het perfecte kapsel voor Halloween. Naast dat ze haar lichtbruine haren zwart heeft geverfd, heeft ze ook de schaar in haar haren gezet. Haar hele look is mega fierce door de lengte van het kapsel.

In 2016 liet het model al weten dat ze er geen problemen mee heeft om haar haarstijlen vaak te veranderen. “I didn’t really dye my hair to separate myself from Gigi. I started dyeing my hair when I was 14. I dyed it black and blue, I wore eyeliner—I was a punk kid. I might want to go blond eventually!” vertelt ze.

Wij vinden het zwarte kapsel wel wat hebben en zeker in combinatie met haar outfit is het een fantastische look. Ze draagt in de foto een oversized leren jas, en een kleine zwarte zonnebril waardoor ze die 90s vibe helemaal terugbrengt. We zijn benieuwd hoelang het duurt voordat Bella haar kapsel weer verandert.

TeenVogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bella Hadid heeft haar haren zwart geverfd en ze is compleet onherkenbaar
Sluiten