OMG – Bella Hadid heeft een rechte pony en nu willen wij die ook

We kunnen wel toegeven dat we sinds de coronacrisis zijn gaan experimenteren met haar. Van zelf verven (doe het niet) naar een pony knippen (ook niet doen): we hebben het allemaal geprobeerd. En we zijn niet de enige, want Bella Hadid lijkt de laatste tijd ook te experimenteren met haar kapsel.

Het topmodel varieert met alle kleuren, we zagen haar van zwart naar blond en bruin gaan.

Het haar van Bella Hadid

Bella Hadid is dus een daredevil op het gebied van verschillende kapsels. Afgelopen maand zagen we ook weer verschillende haarstijlen. Zo droeg ze highlights in haar voorste plukken en enorm lang, wavy haar (met dank aan extensions) tijdens haar birthday bash in het buitenland.

Afgelopen week deelde ze een video met vuurrood haar op haar Instagram, maar gelukkig was dat de filter waarmee je verschillende haarkleuren kunt uittesten. Het stond haar natuurlijk wel, maar we zien Bella liever met haar natuurlijke haarkleur.

Rechte pony

Nu heeft Bella weer een compleet ander kapsel uit de kast getrokken, namelijk een rechte pony. En hoewel we al wisten dat de pony voor het najaar weer helemaal terug zou komen, willen wij na het zien van Bella direct naar de kapper. Ze deelt het kapsel via een korte video op haar Instagram, waarin ze haar nieuwe kapsel combineert met een sexy smokey eye.

Het is niet de eerste keer dat Bella Hadid voor een rechte pony gaat. Vorig jaar droeg ze al een korte rechte pony en ook toen waren we helemaal fan. Hoewel het kapsel haar geweldig staat, zijn we er bijna van overtuigd dat dit een pruik was voor een fotoshoot. Bella deelde namelijk later nog een foto op Instagram zónder pony. Pruik of niet, wij zijn fan en plannen direct een afspraak in bij de kapper.

Reageer op artikel:
OMG – Bella Hadid heeft een rechte pony en nu willen wij die ook
Sluiten