Bella Hadid en The Weeknd skippen Coachella om spelletjes te spelen

Het is je vast niet ontgaan dat tout bekend Verenigde Staten aan het partyen is op Coachella. Er is één bekend stel dat ervoor koos om dat feestje aan zich voorbij te laten gaan. Wie? Bella Hadid en The Weeknd. Zij doen namelijk iets heel anders.

Niet op Coachella

We genieten al het hele weekend op Instagram van de stories en posts van celebrities op Coachella. Het voelt alsof we er zelf ook een beetje bijzijn door alle spam op social media. Bella en The Weeknd hebben ervoor gekozen om dit weekend echter niet te feesten in de woestijn. Zij spendeerden liever het weekend samen op vakantie in een tropisch oord, wat ook niet verkeerd is.

Instagram post by 🦋 * Apr 12, 2019 at 8:12pm UTC

1.1m Likes, 2,964 Comments – 🦋 (@bellahadid) on Instagram

Bella Hadid en The Weeknds vakantie

Het supermodel is druk bezig geweest met het posten van foto’s en video’s van de romantische vakantie samen. Eerlijk is eerlijk, het ziet er bijna leuker uit dan Coachella. Zo post Bella foto’s van zichzelf en de zanger in zwemkleding met de caption ‘MIA on purpose’. Daarnaast zien we dat de twee jet ski’s rijden, chillen bij het zwembad en kaarten. Jep, kaarten. Je zou bijna denken dat het echte mensen zijn.

Net als Coachella is een strandvakantie het perfecte moment om even wat outfit posts online te knallen. Bella postte twee bikini foto’s en we zien Bella’s outfit om een quad te rijden: low waist jeans met een crop top, sneakers en een sjaal.

Daarnaast heeft het model stories geplaatst waarin pizza’s, spel controllers en kaarsen te zien zijn, wat betekent dat de twee ‘s avonds gezellig spelletjes aan het spelen zijn. The Weeknd is ondertussen ook helemaal verslaafd aan het nieuwe seizoen van Game Of Thrones en dat kijkt hij natuurlijk ook samen met haar. Oh celebrities, ze zijn net als wij. Wij zouden er ook geen problemen mee hebben om zo’n vakantie te vieren.

MIA on purpose

1m Likes, 3,105 Comments – 🦋 (@bellahadid) on Instagram: “MIA on purpose”

will be in the middle of the ocean on a jet ski until further notice

1.1m Likes, 4,005 Comments – 🦋 (@bellahadid) on Instagram: “will be in the middle of the ocean on a jet ski until further notice”

Shout out Froggy and Peppa!

473.2k Likes, 992 Comments – 🦋 (@bellahadid) on Instagram: “Shout out Froggy and Peppa!”

young hitchcock

408.3k Likes, 6,283 Comments – The Weeknd (@theweeknd) on Instagram: “young hitchcock”

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Bella Hadid en The Weeknd skippen Coachella om spelletjes te spelen
Sluiten