The Weeknd en Bella Hadid zijn zo verliefd dat ze misschien gaan trouwen

Na alle break-ups en drama in Hollywood van de afgelopen periode, hebben we eindelijk goed nieuws. Bella Hadid en The Weeknd zijn helemaal hoteldebotel op elkaar en er zijn veel geruchten dat de twee binnenkort in het huwelijksbootje gaan stappen.

Bella Hadid en The Weeknd

Noem een knapper koppel dan Bella Hadid en The Weeknd. Kan niet. In de afgelopen zes maanden zijn de twee weer samengekomen en is hun relatie sterker dan ooit geworden. Ze wonen samen in het immense appartement van The Weeknd in Tribeca NYC en hebben het helemaal gezellig samen.

Bella en The Weeknd gaan trouwen?

Maar volgens Us Weekly willen de twee tortelduifjes meer dan alleen samenwonen in een kasteel in New York City. Zij zeggen namelijk dat The Weeknd wel klaar is om een grote, glinsterende, diamanten ring om Bella’s vinger te schuiven. Een bron vertelt: “A proposal is on the horizon. They are madly in love with each other.” Zo. Schattig. Dit.

Samenwonen was volgens de bron al een hele grote stap voor ze. Hij zegt: “Bella felt like this was the next step in their relationship.” TMZ heeft verteld dat The Weeknd in oktober had gevraagd of ze bij hem in wilde trekken. Zijn appartementje kost trouwens $60.000 per maand (!!!!), en daar wilde het supermodel wel in wonen. Begrijpen we wel.

Weer bij elkaar

Vorig jaar deze tijd had The Weeknd het uitgemaakt met Selena Gomez na tien maanden samen met de zangeres te zijn geweest. Hij werd toen in november 2017 gespot toen hij Bella’s appartement verliet. Toen begonnen de geruchten dat het supermodel en de zangeres aan het daten waren, maar dit werd pas officieel door de twee bevestigd in mei.

In oktober maakte The Weeknd het écht Instagram official op Bella’s verjaardag. Hij postte acht lieve en sexy foto’s van hem en haar waar we allemaal van smolten. Ze zien er super gelukkig uit samen.

Ze hebben best een geschiedenis samen. In 2015 begonnen ze namelijk al met daten, maar de relatie liep in 2016 stuk. The Weeknd ging toen met Selena tot 2017, toen hij weer bij Bella kwam. Echte liefde dus.

We zijn benieuwd of we binnenkort inderdaad een enorme ring om Bella’s vinger zien. Of misschien een album van The Weeknd als ode aan het Victoria’s Secret model? Wie weet, wij zitten er in ieder geval klaar voor.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Supermodel Bella Hadid frees the nipple in de meest sexy jurk óóit

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elle

Reageer op artikel:
The Weeknd en Bella Hadid zijn zo verliefd dat ze misschien gaan trouwen
Sluiten